Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bien Seramik Halka Arz Töreni Borsa İstanbul'da Gerçekleşti

Seramik sektörünün önde gelen firmalarından Bien için Borsa İstanbul'da halka arz gong töreni düzenlendi. Halka arzdan yaklaşık 3,1 milyar TL gelir elde eden Bien, sektöründe dünyanın en büyüğü olma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 20:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bien Seramik Halka Arz Töreni Borsa İstanbul'da Gerçekleşti

Bien Seramik Halka Arz Töreni

Halka arz sürecinde talep toplamanın ardından mayıs ayında işlem görmeye başlayan seramik sektörünün oyuncularından Bien için Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi. 11-12 Mayıs tarihlerinde talep toplayarak halka arz sürecini tamamlayan Bien için düzenlenen halka arz gong töreni, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Bien Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Ercan, Bien Mali İşler Direktörü-Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Erdinç, Bien Üretim Direktörü-Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Arıcan, Bien Yurtiçi Satış Direktörü Mutlu Erturan ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

3,1 Milyar TL Halka Arz Geliri

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Bien Yapı'nın halka arzdan gelen yüksek taleple yaklaşık 3,1 milyar TL tutarında halka arz geliri ve 1,5 milyon yatırımcıya gerçekleştirilen satışla çok başarılı bir halka arz gerçekleştirdiğini belirtti. Ergun, şirketin bir başarı öyküsü ve yöneticilerinin/çalışanlarının yıllardır artarak devam eden emeği olduğunu vurguladı.

Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan'ın Açıklamaları

Bien Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, sektörlerinde dünyanın en büyüğü olma hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Ercan ise artan üretim ve satış hacmi dolayısıyla başlatılan halka arz sürecinde yoğun bir katılım yakaladıklarını aktardı. Ayrıca, 2026 yılında mevcut kapasitelerini 3 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.