Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Binance CEO'su CZ, Proje Listeleme Yaklaşımını Açıkladı

Binance CEO'su Changpeng Zhao, şirketin kripto para borsasındaki projeleri listeleme yaklaşımını açıkladı. CZ, gerçek kullanıcıların ve proje kalitesinin token dökümleri üzerindeki önemini vurgulayarak, Binance'in güçlü ve kullanıcı odaklı projeleri desteklemekle ilgilendiğini belirtti.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 21:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Binance CEO'su CZ, Proje Listeleme Yaklaşımını Açıkladı

Binance CEO'su CZ, Proje Listeleme Yaklaşımını Açıkladı

Bir soru-cevap etkinliğine katılan Binance CEO'su Changpeng Zhao, şirketin popüler kripto para borsasındaki projeleri listeleme yaklaşımını detaylandırdı. Kripto topluluğuna şeffaflık ve netlik sağlamak amacıyla CZ, borsanın yönergelerini özetleyerek gerçek kullanıcıların ve proje kalitesinin token dökümleri üzerindeki önemini vurguladı.

CZ, soru-cevap etkinliği sırasında, gerçek kullanıcı benimsemesine sahip projeleri tercih ettiğini belirtti ve projelerin yalnızca token tekliflerine göre listelenmesine karşı uyarıda bulundu. Binance'in güçlü, uygulanabilir ürünler inşa etmiş ve önemli bir kullanıcı tabanını kendine çekmeyi başarmış projeleri desteklemekle daha çok ilgilendiğini vurguladı.

Changpeng Zhao, 'Gerçek kullanıcıları olan projeleri listelemeyi umuyoruz' yorumuyla dikkat çekti.

'Kullanıcısı olmayan ve yalnızca tokenları çöpe atan projeleri listelemek istemiyoruz.' Bu açıklama, Binance'in yalnızca token spekülasyonu yoluyla hızlı kâr elde etmeye odaklanmayan ve gerçek dünyada fayda sağlayan projeleri destekleme konusundaki kararlılığını açıkça ortaya koymaktadır.

CZ ayrıca, proje ekiplerinin yalnızca borsalarda listelenmeye odaklanmak yerine öncelikle kendi ürünlerini geliştirmeye ve kullanıcılara değer sunmaya odaklanması gerektiğini belirtti. Bu yaklaşım, borsanın ürün geliştirmeye ve uzun vadeli sürdürülebilirliğe öncelik veren projeleri destekleme niyetiyle uyumludur.

Binance CEO'su ayrıca, kullanıcıların benimsemesi kritik bir faktör olsa da, kayda değer ekiplere ve sağlam bir geçmişe sahip projelerin de token listelemesi için değerlendirilebileceğini vurguladı. Bu onay, kullanıcı kazanımının henüz ilk aşamalarında olsalar bile deneyimli ekiplerin bir projeye katabileceği potansiyel değeri kabul ettiğini yansıtıyor.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.