Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Blind Festival'da Son Biletler Satışta

Blind Festival, Placebo ve diğer sanatçılarla müzikseverleri buluşturuyor. Son biletler Biletinial'da!

Yayın Tarihi: 26.07.2024 10:32
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 10:32

Blind Festival'da Son Biletler Satışta

Blind Festival'da Son Biletler Satışta

Blind Festival'in kalan biletleri, Biletinial üzerinden satışa devam ediyor. Festivalin dikkat çeken konukları arasında İngiliz alternatif rock grubu Placebo yer alıyor. İki yıllık bir aranın ardından, 4 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta İstanbullu hayranlarıyla buluşacak olan grup, müzikseverlerin heyecanla beklediği bir performansa imza atacak.

Öne Çıkan Sanatçılar

Festivalin diğer öne çıkan sanatçıları arasında, Sivert Hoyem, Big Special ve Onur Özdemir bulunuyor. Norveçli rock sanatçısı Sivert Hoyem, profesyonel müzik kariyerine 1993 yılında kurduğu Madrugada grubuyla başlamış ve 2004 yılında yayımladığı ilk solo albümü "Ladies and Gentlemen of the Opposition" ile müzik dünyasına adım atmıştır. Hoyem’in "Moon Landing" ve "Endless Love" gibi albümleri ise müzik listelerinde zirveye oturmuştur.

Big Special ve Black Country

Festivalde Placebo ile birlikte sahne alacak diğer bir grup ise, punk müziğin yeni temsilcilerinden Big Special. Grubun "Postındustrıal Hometown Blues" adlı ilk albümü ise müzik eleştirmenlerinden olumlu yorumlar aldı. Ayrıca, Black Country ikilisi de yeni single'ları "Dust Off / Start Again" ile birçok önemli festivalde sahne alacak. Big Special, Türkiye’deki sahne performansı ile hayranlarıyla buluşacak.

Son biletlerin hızla tükendiği Blind Festival için acele edin, müzik dolu bir yaz sizleri bekliyor!