Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Boyner, Pembe Top Sahada Projesine Destek Vermeye Devam Ediyor

Boyner, 'Pembe Top Sahada' projesine 7. kez destek vererek meme kanseri farkındalığına dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 10:34
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 10:34

Boyner, Pembe Top Sahada Projesine Destek Vermeye Devam Ediyor

Boyner, Pembe Top Sahada Projesine Destek Vermeye Devam Ediyor

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesine bu yıl yedinci kez destek veriyor.

Yapılan açıklamaya göre, toplumsal ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle ön plana çıkan Boyner, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında ekim ayı boyunca Pembe Top Sahada projesi aracılığıyla kadınları erken teşhisin önemine dair bilinçlenmeye teşvik ediyor.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle 11. kez gerçekleştirilen bu proje, meme kanseri farkındalığının simgesi haline gelmiştir. Boyner'in desteğiyle daha geniş kitlelere ulaşıyor.

Proje, meme kanseriyle mücadelede erken teşhisinin hayati önemini vurgularken, kadınları bu konuda bilinçlendirmeyi ve erken teşhis için harekete geçmelerini sağlamayı hedefliyor.

Basketbol Gelişim Merkezi'nde Anadolu Efes’in Olimpiakos ile karşılaştığı Turkish Airlines EuroLeague maçında, Çağla Şikel'in atışıyla 11. kez sahaya inen Pembe Top, ekim ayı boyunca meme kanseriyle mücadele için sahada olmaya devam edecek.

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe...

Boyner, Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen "Pembe Top Sahada" projesine bu yıl yedinci kez destek oluyor.