Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Britney Spears'ın Otobiyografisi Hukuki Sorunlar Nedeniyle Ertelendi

Britney Spears'ın otobiyografi kitabı, kitapta yer alan bazı Hollywood yıldızlarıyla geçmiş ilişkilerin de anlatılması üzerine hukuki sorunlar doğurabileceği gerekçesiyle beklemeye alındı. Ünlü yıldızın özgürlük mücadelesi ve kitabında yer alacak anıları merakla beklenirken, kitapta ismi geçen bazı ünlülerin avukatları aracılığıyla yayın şirketine dilekçe gönderdiği belirtildi. Kitabın çıkışı belirsiz bir süre için ertelendiği açıklandı.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 08:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Britney Spears'ın Otobiyografisi Hukuki Sorunlar Nedeniyle Ertelendi

Ünlü isimlerin de adı geçiyordu...

Britney Spears'ın beklenen otobiyografi kitabı, kitapta yer alan bazı Hollywood yıldızlarıyla geçmiş ilişkilerin de anlatılması üzerine hukuki sorunlar doğurabileceği gerekçesiyle beklemeye alındı.

Britney'e Özgürlük!

Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears, özel hayatı en çok merak edilen ünlülerden. 2000'li yılların başında dünya çapında üne kavuşan yıldız, 2008 yılında zihinsel sağlığından endişe duyularak hastaneye yatırılmış, malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babası James Parnell Spears'a vasilik verilmişti. Britney Spears'ın bu konudaki hukuk mücadelesini anlatan 'Framing Britney Spears' belgeselinin ardından konu ABD kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve düzenlenen 'Free Britney' (Britney'e Özgürlük) kampanyasına hayranlarının yanı sıra ünlüler de destek vermişti.

Olay Yaratan Kitap

Tuhaf dansları, paylaştığı çıplak pozlarıyla çok konuşulan yıldız, özgür kalmasının ardından hayatının gerçeklerini anlattığı bir kitap yayınlayacağını açıkladı. Kitapta 'her şeyi' anlatacağını söyleyen Britney'in otobiyografisini Hollywood'un hayalet yazarı Sam Lansky'nin kaleme aldığı bildirilmişti. Sözünü sakınmayan şarkıcının geçmişi ve anılarıyla dünya gündemini sarsacağı düşünülürken kitapta çocukluğundan en savunmasız anlarına, Justin Timberlake'den ayrılışının ardından yaşadığı yıkıma ve babasının vasiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleye kadar yaşanan her şeyi tüm ayrıntılarıyla açıklaması bekleniyordu.

Tehdit Mektuplarını Gönderen Kim?

Britney Spears'ın otobiyografisi kitabının çıkışı belirsiz bir süre için ertelendi. Nedeni ise Britney'in korkutan cinsellik itirafı... İddialara göre Britney Spears'ın yayıncısı, ünlü yıldızın geçmişte cinsel ilişkisi olduğu iki Hollywood yıldızının avukatlarından tehdit mektupları aldı. Kitapta isimlerinin geçmesini istemeyen ünlü isimler, aksi takdirde büyük tazminat davalarının kendilerini beklediğine dair yayıncıyı uyardı.