Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Buca Belediyesi Emeklilere Ücretsiz Kültür Turları Düzenliyor

Buca Belediyesi, 50 yaş üstü emekli vatandaşlara haftada üç gün ücretsiz gezi turları düzenleyerek yaşam kalitelerini arttırmayı hedefliyor. Geziler, Şirince, Birgi ve Kemalpaşa Nazarköy gibi turistik yerlere yapılmaktadır.

Yayın Tarihi: 09.10.2023 21:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Buca Belediyesi Emeklilere Ücretsiz Kültür Turları Düzenliyor

O belediyeden emeklilere ücretsiz hizmet!

Emekli vatandaşların yaşam kaliteleri yükseltiliyor! Emekli vatandaşlara olan destekler tam gaz devam ediyor. Finansal desteklerin yanı sıra emeklilerin sosyal yaşantılarına da el atan belediyelerden yeni bir adım daha geldi. 50 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz kültür turları düzenlenecek!

Emekli vatandaşların, yaşlı bireylerin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi adına çalışmalar devam ediyor. Hem finansal olarak desteklenmeye çalışılan emekliler Buca belediyesi tarafından kültürel turlarla da sosyalleşmelerine ve yaşam kalitelerinin arttırılmasına dair çalışmalar yapılıyor. Açıklanan bilgilere göre Buca Belediyesi 50 yaş üstü vatandaşlara haftada üç gün ücretsiz gezi turları düzenleyecek.

50 yaş üstüne belediyeden yeni müjde!

Buca Belediyesi 50 yaş üstü vatandaşlara yeni hizmetler sunarak onlara yapılan hizmetin kapasitesini ve çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Buca Belediyesi tarafından yayımlanan son bilgiye göre 50 yaş üstü vatandaşlar için haftada üç kez olmak kaydı ile ücretsiz gezi turları düzenlenecek. Ekim ayı boyunca düzenlenecek ve devam edecek olan bu turistik geziler belediye tarafından belirlenen yerlere düzenlenecek.

Her hafta pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleşecek olan gezinin ilki bu geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirildi. 50 yaş üstü vatandaşlar ile Şirince gezisi düzenleyen Buca Belediyesi Başkanı vatandaşlar ile keyifli vakitlerde geçirdi. Vatandaşların takdirini toplayan gezi programında belediye başkanına teşekkürler edildi.

Gezi programı detayları

50 yaş üstü vatandaşlara düzenlenen bu gezi programında geziler Pazartesi günleri Şirince'ye, Çarşamba günleri Birleşmiş Milletler'in dünyanın en iyi 32 köyünden biri olarak tescillediği Ödemiş Birgi'ye, Cuma günleri ise nazar boncuğu yapımıyla dünyaya nam salan Kemalpaşa Nazarköy'e gezi düzenlenecek.

Bununla beraber bu gezi programlarına Buca'da ikamet eden 50 yaş ve üzerindeki tüm vatandaşlar katılım sağlayabiliyorlar.