Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bülent Şakrak'ın Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın yeni imajı sosyal medyada büyük ilgi gördü. 2015 yılında boşandığı Ceyda Düvenci ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Şakrak, yeni projesi için sakallarını kesip imajını değiştirdi. Yeni tarzıyla dikkat çeken Şakrak, sosyal medyada ünlü şarkıcı Fatih Ürek'e benzetildi. Boşanmanın ardından sessizliğe bürünen oyuncu, paylaşımlarında 'Bizde laf yok, hep icraat' notunu düştü. Takipçileri ise Şakrak'ın yeni imajını beğeniyle karşıladı ve çeşitli yorumlarda bulundu.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 12:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bülent Şakrak'ın Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Bülent Şakrak'ın Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Bülent Şakrak, 2015 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Ceyda Düvenci ile geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Çiftin boşanma davası sadece 15 dakika sürdü. Ünlü oyuncu, yeni imajıyla adından söz ettirdi. Sürpriz boşanmanın ardından açıklaması merak konusu olsa da sessizliğe bürünmeyi tercih eden 46 yaşındaki oyuncu, yeni projesi için sakallarını kesip, imaj tazeledi. Bülent Şakrak'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Şakrak, yeni tarzına yer verdiği paylaşımlarına; Kötü adama 'merhaba' deyin ve Bizde laf yok, hep icraat. Al sana tüysüz Şakrak. Daha önce belirttim taşkınlık istemiyorum notunu düştü. Takipçileri, Şakrak'ın yeni imajını ünlü şarkıcıya benzetti. Bir anda Fatih Ürek sandım, Daha çok Fatih Ürek, Tek ben değilim demek ki Fatih Ürek sanan ve Aynı Fatih Ürek şeklindeki yorumlar dikaktlerden kaçmadı. Oyuncu Selim Erdoğan da arkadaşının son hali için Daha çok Fatih Ürek sanki mesajını yazarken, bir diğer oyuncu Rıza Kocaoğlu'ndan ise Oh mis bal dudaklım şeklinde esprili bir yorum geldi.

Evliliklerindeki Kriz

Evliliklerindeki krizi atlatamayan ve terapinin de sonuç vermediği ilişki sonrası Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti ayrılık kararı aldı. 2015 yılında dünyaevine giren ünlü çift Temmuz ayında anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin Ödemiş Adliyesi'nde görülen boşanma davası, sadece 15 dakika sürdü. Boşanmanın ardından imaj tazeleyen Bülent Şakrak sakallarına veda etti. Şakrak'ın yeni imajı sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Şakrak yeni tarzını; 'Bizde laf yok, hep icraat. Al sana tüysüz Şakrak. Daha önce belirttim taşkınlık istemiyorum' notu ile paylaştı. Ünlü isme sosyal medyada; 'Çok yakışmış', 'Çiçek gibi olmuşsun', 'Eliniz yüzünüz açılmış', 'Daha çok Fatih Ürek sanki' gibi yorumlar yapıldı.