Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bundesliga'nın 11. Haftasında Borussia Dortmund'a Konuk Olacak Bayern Münih

Bundesliga'nın 11. Haftasında derbide Borussia Dortmund'a konuk olacak Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, maç öncesi açıklamalarda bulundu. Tuchel, Dortmund'u yenebilecek güçte olduklarını ve ilk dakikadan itibaren en iyisini yapacaklarını söyledi. Sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili bilgi veren Tuchel, Mathijs'in uzun süre sahalardan uzak kalacağını ve diğer oyuncuların durumunun henüz belli olmadığını belirtti. Ayrıca, Almanya Kupası'nda alınan yenilginin ardından istifa etmesi için bir nedeni olmadığını ifade etti.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 15:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Bundesliga'nın 11. Haftasında Borussia Dortmund'a Konuk Olacak Bayern Münih

Bundesliga'nın 11. Haftasında derbide karşılaşacak olan Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Tuchel, Borussia Dortmund'u yenebilecek güçte olduklarını belirtirken sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili de bilgi verdi. 'İlk dakikadan itibaren en iyisini yapmalıyız' diyen Tuchel, Bundesliga'da iyi bir gidişatları olduğunu ve Dortmund'a kazanmaya gittiklerini söyledi.

Sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili konuşan Tuchel, Mathijs'in sakatlığının çok üzücü olduğunu ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti. Dayot Upamecano ve Leon Goretzka'nın ilk 11 için uygun olup olmadığının henüz belli olmadığını söyledi.

Almanya Kupası'nda alınan yenilginin ardından istifa etmesi için bir nedeni olmadığını belirten Tuchel, 'İstifa etmek için bir neden yok. Çok fazla hayal kırıklığına uğradık ama istifa etmek için bir neden yok' dedi.