Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Burçlara Göre Para Harcama Alışkanlıkları

Burçlara göre para harcama alışkanlıkları ve kişilik özellikleri.

Yayın Tarihi: 13.05.2023 03:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Burçlara Göre Para Harcama Alışkanlıkları

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

İkizler burcu çok hazırcı oldukları için para konusunda sık sık sorun yaşalar. Çünkü onlar kendilerine bile cimridirler. Para konusunda bu yüzden en çok sıkıntı çeken burçlar sıralamasında ilke girerler. Zenginlik bunalımları onları zora sokar bu yüzden ellerindekini bile kaybetme ihtimalleri var.

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)

Hayat konusunda da başarılı olmadılar para konusunda da. Kova burçları sürekli olarak hesap kitap yapıp işin içinden çıkamıyorlar. Kova burçları adeta profesyonel fakirler. Çünkü onlar hep eksilerdeler. Başkalarında güvenemediklerinden de yatırımları ellerinde patlar.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Onlar yemeye içmeye alıştıkları için ceplerinde para tutmaz. Hesap kitap bilmezler. Sürekli olarak rahatlığa alışmışlar. Onların para açısından kendilerine bile faydaları yok. Kazanmak ve biriktirmek kim onlar kim. Anca Balık burçları yiyip dursunlar. Zenginlik ve para onlar için hayal kurmak. Fırsatları da iyi değerlendirmeyi bilmezler.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Dengesizliğini duygu karmaşanı herkes kaldırmak zorunda değil. İnsanlar bununla ilgilenmiyorsa bu seni sevmedikleri anlamına da gelmiyor. Kendini sevdirmek için kriter koymak yerine akışına bıraksan. Her seninle göz göze gelen sana aşık değil. Sakin ol şampiyon. Hayatta her şey senin için değil. Rahat bırak bir her şeyi de kendini de.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Herkes sana bakmıyor. Herkes seni beğenmiyor. Kendini özel önemli hissedecek kadar kafayı yeme. Evet iyi olabilirsin ama herkes senin gibi iyisine bakmıyor. Küçük dağların sahibi de değilsin ormanın kralı da. Sen sensin. Sen senken iyisin. Ötesi etrafını bunaltır. İtici görünürsün. Bunları elbette umursama ama kendi değerini de düşürme.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Duygusal Balık burçları, bu kadarda abartmayın her şeyi. O sözler sizin için değildi. O masadan kimse senin yüzünden kalmadı. Dünya senin yüzünden dönmüyor. Her şeyi bahane ederek ağlamaya bayılıyorsun. Sırf zarar ziyan ediyorsun. Hem kendini hem de çevrendekileri. Biraz nefes al gözlerini kapat aklını başka işlerle meşgul et.