Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursa'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan Hükümlü Kahvehanede Yakalandı

Bursa'da hapis cezası bulunan bir şahıs kahvehanede okey oynarken yakalandı. Hükümlünün, kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 11:39
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 11:39

Bursa'da Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan Hükümlü Kahvehanede Yakalandı

Bursa'da Kaçak Hükümlü Kahvehanede Oyun Oynarken Ele Geçirildi

Bursa'da çeşitli suçlardan toplamda 15 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Davut Doğan, yakalanmamak için kırsal bölgelerde çobanlık yaparak hayatını sürdürüyor ve mevsimlik işlerde çalışıyordu. Ancak, okey oynarken kahvehanede polis tarafından yakalandı.

Polis Operasyonu ve Yakalanma Anı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Davut Doğan'ın yakalanması için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Hükümlünün bir fotoğrafının olmadığı ve sosyal medya kullanmadığı öğrenildi. 10 yılı aşkın süredir sabit bir adreste kalmadığı belirlendi.

Soruşturma ilerledikçe, Doğan’ın kardeşinin kimliğini kullanarak iş bulduğu ve bu isimle tanındığı anlaşıldı. Son olarak Karacabey ilçesinde bulunduğu yerden ayrılarak, Yıldırım ilçesinin Esenevler Mahallesinde arkadaşlarıyla bir araya geleceği öğrenildi.

Kahvehanedeki Oyun ve Yakalanma Görüntüleri

Polis ekipleri, belirlenen adrese yaptıkları baskında Davut Doğan’ı kahvehanede, arkadaşlarıyla birlikte okey oynarken yakaladı. Kahvehanenin güvenlik kamerası kayıtlarında, polis ekiplerinin içeri girdiği ve Doğan’ı masadan kaldırarak gözaltına aldığı anlar net bir şekilde görüntülendi. İşlemleri tamamlanan hükümlü, cezaevine teslim edildi.

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için...

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için kırsal mahallelerde çobanlık yapan, mevsimsel işçi olarak çalışan hükümlü, kahvehanede okey oynarken yakalandı.