Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Can Yaman İtalya'da Hayranlarıyla Buluştu

Can Yaman, İtalya'da kadın ve erkek hayranlarıyla buluştu ve imza attırdı. Ünlü oyuncunun İtalya'daki hayatı ve özel hayatındaki ilişkileri de dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 08.05.2023 23:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Can Yaman İtalya'da Hayranlarıyla Buluştu

Can Yaman İtalya'da Kadın Hayranlarının Göğsünü İmzaladı

Erkenci Kuş, İnadına Aşk gibi yapımlarla adını duyuran Can Yaman, İtalya'da kadın hayranlarıyla buluştu. Bir kadın hayranının göğsünü imzalayan Yaman, o anları Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum yağdı. Yaman, oyunculuk kariyerinin yanında modellik de yapıyor. İtalya'ya yerleşen oyuncu, bir dönem İtalyan Spiker Diletta Leotta ile aşk yaşamıştı. 7'den 70'e birçok yaştan hayran kitlesine sahip olan Yaman'a kadın takipçileri göğsünü imzalattı. Oyuncu yoğun ilgi gördüğü buluşmadan fotoğraflar paylaştı. Yaman, büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Çekildiği fotoğrafları paylaşan oyuncuya kullanıcılardan "Çok şanslı kadınmış", "Seni seviyorum Can Yaman", "Bir numarasın", "Çok yakışıklısın Can" gibi yorumlar geldi.

Can Yaman İtalya'da Hayranlarıyla Buluştu ve İmza Attırdı

Oyuncu Can Yaman, dayanışma projesi kapsamında İtalya turuna çıktı. Tur sırasında bir erkek hayranının kafasına imza attırması ise dikkat çekti. Hayranının bu isteğini geri çevirmeyen Can Yaman, bugün de kadın hayranlarıyla bir araya geldi. Hayranlarıyla sık sık bir araya gelen, bu buluşmalar sırasında ilginç anlar yaşayan oyuncu, son olarak ilginç anlara şahit oldu. İşte Can Yaman'ın sosyal medyada da paylaştığı o ilginç anları! İşte Can Yaman'ın sosyal medyada da paylaştığı o ilginç anları! İşte Can Yaman'ın sosyal medyada da paylaştığı o ilginç anları! İşte Can Yaman'ın sosyal medyada da paylaştığı o ilginç anları! İşte Can Yaman'ın sosyal medyada da paylaştığı o ilginç anları! Oyuncu Can Yaman, dayanışma projesi kapsamında İtalya turuna çıktı. Tur sırasında bir erkek hayranının kafasına imza attırması ise dikkat çekti. Can Yaman yeni projeleri öncesi adını taşıyan derneğin yardım çalışmaları kapsamında çıktığı tura devam ediyor. Ünlü oyuncu sık sık hayranlarıyla bir araya geliyor. Bu buluşmalar sırasında zaman zaman ilginç anlar da yaşanıyor. Bunlardan biri de Can Yaman'a kafasına imza attıran organizasyonda görevli erkek hayranı oldu. O anlar sosyal medyaya damga vurdu. İşte İtalya'da sınır tanımayan Can Yaman hayranlığı! İtalya'da Can Yaman hayranlığı sınır tanımıyor! Erkek hayranı kafasına imza isteyince... O anlar sosyal medyayı salladı! | Video

Can Yaman'ın İtalya'daki Hayatı

Rol aldığı dizilerle yıldızı parlayan, 'Erkenci Kuş' dizisi ile popülerliği artan oyuncu Can Yaman, geçen yıllarda kariyerini İtalya'da sürdürme kararı almıştı. Başarılı oyunculuğu ile İtalya'nın gözde isimleri arasında yer alan Yaman, özel hayatındaki gelişmeler ile de zaman zaman gündeme geliyor. Bir dönem İtalyan spiker Diletta Leotta ile doludizgin aşk yaşayan ve ailesiyle tanıştıran oyuncu, sevgilisine evlilik teklifi ederek ciddiyetini de ele güne ilan etmişti. Ancak evlilik yolunda giden ilişki, ani bir şekilde sona ermişti. Çift sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı.