Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Candan Kardeşlerin Yargılanma Süreci Devam Ediyor

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek'in yargıları sürüyor. Candan, duruşmada yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Yayın Tarihi: 06.09.2024 20:35
Güncelleme Tarihi: 06.09.2024 20:35

Candan Kardeşlerin Yargılanma Süreci Devam Ediyor

Candan Kardeşlerin Yargılanmasına Devam Edildi

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek, dolandırıcılık ve suç örgütüne üyelikten yargılanmaya devam ediyor. Duruşma, Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşti.

Alisya Bahar Candan’ın Hakkındaki İddialar

Tutuklu sanık Alisya Bahar Candan, duruşmada şu açıklamalarda bulundu: "Ablamla hapse girmem nedeniyle ailem zarar gördü. Para kazanamaz oldum. Psikolojim tamamen bozuldu. Akıl hastanesinde yattım, ilaçlara bağımlı oldum." Candan, iddiaların yalan olduğunu ifade ederek, tüm banka hesap dökümlerini savcılığa sunduğunu belirtti.

Kendini Nasıl Tanımladı?

Candan, "Ben araba kullanmayı bile bilmiyorum. Son iki senedir sosyal medyadan para kazanıyorum, ama şu an özgürlüğümü yitiriyorum," diye ekledi. Ayrıca, ablası Gülnihal Çiçek ile birlikte yaşadığı mağduriyeti ve hayal kırıklığını dile getirdi.

Duruşmanın Geleceği ve İddianamenin Detayları

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Ayhan Güldan’ın tahliyesine karar verirken, duruşmayı 11 Eylül Çarşamba'ya erteledi. İddianamede, Alisya Bahar Candan’a 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Ablası Gülnihal Çiçek için ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis talep ediliyor.

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası...

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in (sağda) de aralarında bulunduğu 21 sanığın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından yargılanmalarına devam edildi.