Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Carrie Fisher ve Debbie Reynolds: Hollywood'un İki Yıldızının Trajik Ölümleri

Star Wars serisinin sevgili prensesi Leia Organa olarak tanınan oyuncu Carrie Fisher ve Hollywood efsanesi oyuncu annesi Debbie Reynolds'ın trajik ölümleri.

Yayın Tarihi: 05.05.2023 22:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Carrie Fisher ve Debbie Reynolds: Hollywood'un İki Yıldızının Trajik Ölümleri

Carrie Fisher ve Debbie Reynolds: Hollywood'un İki Yıldızının Trajik Ölümleri

Star Wars serisinin sevgili prensesi Leia Organa olarak tanınan oyuncu, kısa süre önce piyasaya çıkan otobiyografi türündeki kitabının tanıtımı için çıktığı seyahatten dönerken, uçağın Los Angeles’a inişine 15 dakika kala kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetmişti. Carrie Fisher öldüğünde henüz 60 yaşındaydı. Efsane oyuncu Star Wars filmlerinde Mark Hamill ve Harrison Ford'la başrol oynamıştı: Fisher, serinin son filmlerinde de yer almış ve Prenses Leia karakterine yeniden hayat vermişti.

Debbie Reynolds, kızının ölümünden sadece bir gün sonra, Los Angeles’ta kaldırıldığı hastanede 84 yaşında son nefesini verdi. Carrie Fisher’ın en az kendisi kadar ünlü, Hollywood efsanesi oyuncu annesi Debbie Reynolds, kızının acısına dayanamayıp bir gün sonra ölmesi, Hollywood’un bu iki yıldızının acısının böyle katmerlenmesi günlerce konuşuldu.

Carrie Fisher da, ölümünden yıllar sonra Hollywood Walk of Fame’de kendi adını taşıyan yıldızına kavuştu. Fisher’ın yıldızının açılışı 4 Mayıs’a denk getirilip unutulmaz oyuncu bir kez daha onurlandırılmış oldu.