Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cem Yılmaz'ın Netflix Filmi Do Not Disturb Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Do Not Disturb filminin fragmanı ve ilk görselleri yayınlandı. Film, 29 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Filmde Ayzek'in dünyasına daha yakından tanık olunacak. Pandemi sebebiyle işsiz kalan Ayzek, gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde umulmadık maceralara atılır. Filmde Cem Yılmaz'ın yanı sıra Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya ve daha birçok oyuncu yer alıyor.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 14:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Cem Yılmaz'ın Netflix Filmi Do Not Disturb Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz'ın Netflix Filmi Do Not Disturb Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz, merakla beklenen Do Not Disturb filminin fragmanı ve ilk görsellerini paylaştı. Film, 29 Eylül’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayımlanacak.

Filmde, Karakomik Filmler serisinden tanınan Ayzek’in dünyasına çok daha yakından tanık olunacak.

Pandemi sebebiyle işsiz kalıp karaya dönen Ayzek, sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde konukların peşine takılarak umulmadık maceralara atılır. Hayatını bir düzene koyabilmek için attığı bu ilk adımda kendisini hiç beklemediği olayların merkezinde bulur.

Kadroda Kimler Var?

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde; Ahsen Eroğlu (Suhal), Celal Kadri Kınoğlu (Bahtiyar), Özge Özberk (Saniye), Bülent Şakrak (Davut), Nilperi Şahinkaya (Peri), Mustafa Kırantepe (Cengiz), Zafer Algöz (Salih), Diren Polatoğlu (Çarli), Seda Akman (Dora), Can Yılmaz (Bahri), Selen Şenay (Hacer) rol alıyor.