Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cenk Torun'un Değişimi ve Diğer Ünlülerin Son Halleri

Cenk Torun, Çılgın Bediş'teki Oktay rolüyle genç kızların kalbinde taht kuran oyunculardan biri olmuştu. Son dönemde sosyal medyada da oldukça konuşulan ünlü oyuncu, adeta yıllara meydan okuyor. Diğer ünlülerin de son halleri merak konusu.

Yayın Tarihi: 06.05.2023 09:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Cenk Torun'un Değişimi ve Diğer Ünlülerin Son Halleri

Cenk Torun'un Değişimi

Cenk Torun, Çılgın Bediş'teki Oktay rolüyle genç kızların kalbinde taht kuran oyunculardan biri olmuştu. Son dönemde sosyal medyada da oldukça konuşulan ünlü oyuncu, adeta yıllara meydan okuyor. Çılgın Bediş dizisinden sonra ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu, son olarak ise Yıldız Tilbe'nin Delikanlım klibinde rol almıştı. Şimdilerde 50'li yaşlara yaklaşan Torun, karizmasından hiçbir şey kaybetmemiş görünüyor. Ünlü isim yıllar sonra Kanal7'de yayınlanan Esaret isimli günlük dizi ile ekranlara dönmüştü.

Diğer Ünlülerin Son Halleri

Ferda Anıl Yarkın, Hadise, Şeyma Subaşı, Tolga Gariboğlu, Esra Bilgiç, Hande Erçel, Fahriye Evcen, Türkan Şoray, Pınar Altuğ, Yasemin Özilhan, Yonca Evcimik, Esra Erol, Ebru Polat, Vahide Perçin, Ceylan, Serenay Sarıkaya, Çağla Şikel, Tuvana Türkay, Ekin Mert Daymaz, Gökçe Bahadır, Burcu Özberk, Rojda Demirer, Hande Acar, Almeda Abazi, Didem Soydan, Sıla, İrem Derici, Gülşen, Kerimcan Durmaz, Birce Akalay, Ebru Şallı, Fatih Ürek, Emirna Sandal, Demet Şener, Seda Sayan, Deniz Akkaya, Ebru Gündeş, Filiz Akın, Petek Dinçöz, Ajda Pekkan