Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ceylan'ın Ablasının Ölüm Yıl Dönümünde Duygusal Paylaşımı

Ceylan'ın ablasının ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaparak özlemini haykırdığı ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 19:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ceylan'ın Ablasının Ölüm Yıl Dönümünde Duygusal Paylaşımı

Son olarak yeni şarkısına çektiği kliple adından söz ettiren Ceylan'ın şen şakrak hallerinin altında büyük acılar yatıyor.

Şarkıcı Ceylan geçtiğimiz yıl kardeş acısı ile sarsılmıştı. Ceylan'ın ablasının ölüm yıl dönümdeki paylaşımı yürek sızlattı. Kanserle mücadele eden Nalan Avcı geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda hayatını kaybetmişti.

Ünlü türkücü Ceylan bayram günü aldığı acı haberle yıkılmıştı. Kahreden haberi ilk olarak yine bir bayram günü kardeşini koronavirüsten kaybeden Alişan duyurmuştu. Ceylan da tıpkı yakın dostu Alişan gibi Kurban Bayramı'nda kardeş acısı ile sarsılmıştı.

Şarkıcı Alişan, Ceylan'ın acı gününde, dostunu bir an yalnız bırakmamıştı. Ceylan, ablasını defnederken dostunun omuzlarında ağlamıştı. Şarkıcı Ceylan ablası Nalan Avcı'nın ölüm yıl dönümünde hüzünlendiren bir paylaşımda bulunarak özlemini haykırdı.

'Sen gideli bir yıl oldu bacım içim öyle yanıyor ki çok özlüyorum çok. Gökyüzüne bakıyorum seninle konuşuyorum belki bir işaret verirsin diye. Aklımdan hiç gitmiyorsun, her anın aklımda el alem zannediyor biz çok mutluyuz, öyle değil. Vay gidene değil, vay kalana. Allah'ın rahmeti, merhameti üzerine olsun. Mekanın cennet olsun.'

Üstü üstü yaşadığı kayıplarla yıkılan sanatçı kısa bir süre önce de babasını kaybetmişti. YEĞENİ 25 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ Ceylan, abisi Turgut Avcı'yı da 35 yaşında, kalp krizi sonucu kaybetmişti.