Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Channing Tatum ve Zoe Kravitz Nişanlandı

Channing Tatum ve Zoe Kravitz çiftinin nişanlandığı ortaya çıktı. Kravitz'in ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu 'Pussy Island' filminin oyuncu seçmeleri sırasında tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Channing Tatum ile Zoe Kravitz'ten mutlu haber geldi.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 17:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Channing Tatum ve Zoe Kravitz Nişanlandı

Channing Tatum ve Zoe Kravitz Nişanlandı

İşte bu partilerden biri hem yaşanan yıldız yağmuru sebebiyle paparazzilerin uğrak yeri oldu hem de son zamanlarda çok konuşulan bir ünlü aşkının artık giderek ciddileştiğinin kanıtını ortaya çıkardı. İki yıldız oyuncu Channing Tatum ve Zoe Kravitz, boşandıktan sonra mutluluğu birbirlerinin kollarında bulmuştu. Bu sürpriz ilişki 2021’de ortaya çıkmıştı.

Özel hayatlarını gizli yaşayan ve çok fazla ortalıkta görünmeyen Channing Tatum ve Zoe Kravitz, bir süredir birlikte oldukları iddialarını ayrı ayrı gelip el ele ayrıldıkları Met Gala’da dünyaya ilan etmişti. Channing Tatum ve Zoe Kravitz, Kendall Jenner'ın verdiği Cadılar Bayramı partisine tanınmayacakalarını düşünerek rahar rahat geldiler ancak paparazziler ünlü çiftin peşini bırakmadı.

Zoe Kravitz, efsane korku filmi Rosemary's Baby’deki Rosemary kılığında, elinde kocaman bir bıçakla, Channing Tatum ise başında başlığı ve üzerinde uyku tulumuyla bebek olarak geldikleri partide bu kostümlerin yardımıyla tanınmayacaklarını ummuşlardı. Ancak partinin girişinde nöbet tutar gibi bekleyen paparazziler iki yıldızın boy boy fotğraflarını çekmekte gecikmedi. Ve Zoe Kravitz, kostümünün bir parçası olan bıçağı tuttuğu elindeki nişan yüzüğünü de böylece saklayamamış oldu.

Ünlü çiftin nişanlandığı, Zoe Kravitz’in de bu gösterişli pırlanta nişan yüzüğünü çoktan parmağına geçirdiği böylece ortaya çıkmış oldu. 34 yaşındaki güzel yıldız geçen sene verdiği bir röportajda 43 yaşındaki Channing Tatum'la olan ilişkisinden bahsetmiş ve onu harika bir insan olarak anlatarak övmüştü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Tatum ve Kravitz çalışmaladıları zamanlarda evlerinden çıkmamayı tercih ediyorlarmış.

Channing Tatum'un 2019’da ayrıldığı eski eşinden 10 yaşında Everly adında bir kızı var. Zoe Kravitz ise aktör Karl Glusman’la iki yıllık evliliğini Channing Tatum hayatına girmeden kısa bir süre önce bitirmişti. Zoe Kravitz, yıldız şarkıcı Lenny Kravitz ve ünlü oyuncu Lisa Bonet’in kızı.