Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

CHP'de Değişim Tartışmaları Devam Ediyor

CHP'de uzun süredir yaşanan değişim tartışmalarının kararları hayata geçiyor. CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu'na karşı yarışacağı iddia edilmiş ve Özgür Özel 15 Eylül'de bir açıklama yapacağını duyurmuştu. Özel'in adaylığını ilan etmesi beklenirken bu açıklamayı Özel'den önce CHP lideri yaptı. "Yarın Özgür Bey adaylığını ilan edecek" dedi. Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: Gayet güzel. CHP diğer partiler gibi değildir. Herkesin aday olma hakkı vardır. Bir arkadaşımız İstanbul’dan mektup yazmış. Ben de adaylığımı genel merkezde ilan edebilir miyim diye. Tabi dedik. İYİ Parti Genel İdare Kurulu dün yaptıkları toplantıda, yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı almıştı. Bu karar beraberinde bir sürü tartışmayı da getirdi. İYİ Parti'nin kararı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na soruldu. Kılıçdaroğlu bu soruyu şöyle yanıtladı: "Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti."

Yayın Tarihi: 14.09.2023 15:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

CHP'de Değişim Tartışmaları Devam Ediyor

CHP'de Uzun Süredir Yaşanan Değişim Tartışmalarının Kararları Hayata Geçiyor

CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu'na Karşı Yarışacağı İddia Edilmiş ve Özgür Özel 15 Eylül'de Bir Açıklama Yapacağını Duyurmuştu. Özel'in Adaylığını İlan Etmesi Beklenirken Bu Açıklamayı Özel'den Önce CHP Lideri Yaptı. "Yarın Özgür Bey Adaylığını İlan Edecek" Dedi. Kılıçdaroğlu Sözlerine Şöyle Devam Etti: Gayet Güzel. CHP Diğer Partiler Gibi Değildir. Herkesin Aday Olma Hakkı Vardır. Bir Arkadaşımız İstanbul’dan Mektup Yazmış. Ben de Adaylığımı Genel Merkezde İlan Edebilir Miyim Diye. Tabi Dedik.

İYİ Parti'nin Yerel Seçim Kararı

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Dün Yaptıkları Toplantıda, Yerel Seçimlerde 81 İlde Kendi Adaylarını Çıkarma Kararı Almıştı. Bu Karar Beraberinde Bir Sürü Tartışmayı da Getirdi. İYİ Parti'nin Kararı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Soruldu. Kılıçdaroğlu Bu Soruyu Şöyle Yanıtladı: "Bir Siyasi Partinin Aldığı Kararı Saygı İle Karşılayacağız. Seçimden Sonra Kurduğumuz İttifak Zaten Bitti."