Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi ile Yaptığı Sözleşme Ortaya Çıktı

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez ile yaptığı sözleşme gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre çift arasında bir birliktelik sözleşmesi var.

Yayın Tarihi: 15.06.2023 10:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Cristiano Ronaldo'nun Sevgilisi ile Yaptığı Sözleşme Ortaya Çıktı

Cristiano Ronaldo'nun Kariyeri ve Özel Hayatı

Dünyanın en iyi futbolcusunun kim olduğuna dair uzun yıllar tartışmalarda Lionel Messi ile aday gösterilen ve neredeyse dünyanın yarısı tarafından “en iyi” olarak yorumlanan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, son olarak Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr ile sözleşme imzalamıştı. Astronomik teklif sonrası İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’dan ayrılan Ronaldo’nun kariyeri ile ilgili açıklamaları da dikkat çekmişti. Futbolu henüz bırakmayı düşünmediğini dile getiren 37 yaşındaki futbolcunun, ilişkisinde de bir sözleşme yaptığı ortaya çıktı.

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez

Bir dönem ismi cinsel saldırı ve tecavüz iddialarıyla da gündeme gelen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, uzun bir süredir sevgilisi Georgina Rodriguez ile birliktelik yaşıyor. Kariyeri kadar özel hayatı ve aşk hayatıyla da konuşulan Ronaldo, son olarak da sevgilisi Georgina’dan ayrılacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Gündeme gelen bu ayrılık iddiaları karşısında sessiz kalan Ronaldo’nun, sevgilisi ile bir sözleşme yaptığı ortaya çıktı. Bu iddialara Ronaldo kanadından bir yanıt gelmezken, Georgina ise iddialara yanıt vermişti. Ancak İspanya basınında yer alan haberde, çiftin arasında bir birliktelik sözleşmesi olduğu iddia edildi.