Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu tek hanelere düşüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, enflasyonun tek hanelere düşeceğinin mesajını verdi. Türkiye'nin ihracatında tarihin en yüksek başarılarını elde ettiğini ve dünyanın en önemli üretim üslerinden biri haline geldiğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin yeni bir muhalefet anlayışına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 19.06.2023 13:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu tek hanelere düşüreceğiz

İhracatçılarımızı yol ve dava arkadaşı olarak gördüm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, enflasyonun tek hanelere düşeceğinin mesajını verdi. Yeni ekonomik kadronun bu sorunun çözümü olacağını söyleyen Erdoğan, Türkiye'nin yeni bir muhalefet anlayışına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Dünyanın en önemli üretim üslerinden biri haline geldik

Erdoğan konuşmasında, Türkiye'nin ihracatında tarihin en yüksek başarılarını elde ettiğini ve dünyanın en önemli üretim üslerinden biri haline geldiğini söyledi. Ayrıca, enflasyonun tek hanelere düşürüleceğini ve Türkiye'nin güçlü bir ekonomik büyüme hedefine sahip olduğunu belirtti.

Türkiye'nin yeni bir muhalefet anlayışına ihtiyacı var

Erdoğan, seçim sonrası Türkiye'nin yeni bir muhalefet anlayışına ihtiyacı olduğunu belirtti. Milletin terör örgütleriyle iş birliği yapacak bir muhalefet görmek istemediğini söyleyen Erdoğan, muhalefetin kendisini düzeltmesi gerektiğini vurguladı.