Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya ve İran heyetlerini kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya ve İran heyetlerini kabul edecek. Ayrıca, Slovenya, Lüksemburg ve Finlandiya büyükelçilerini de kabul edecek. TBMM'de kentsel dönüşüm kanun teklifi görüşülecek. Ticaret Bakanlığının 2024 bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı bir açılış törenine katılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Özbekistan Ulaştırma Bakanı ile görüşecek ve bir gala yemeğine katılacak. Dışişleri Bakanı, İran Dışişleri Bakanı ile ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. Ayrıca, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve insani kriz takip ediliyor.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 21:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya ve İran heyetlerini kabul edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Devlet Yüksek Konseyi (DYK) Başkanı Muhammed Tekale ile İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ı kabul edecek.

Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Büyükelçisi Gorazd Rencelj, Lüksemburg Büyükelçisi Georges Faber ve Finlandiya Büyükelçisi Pirkko Mirjami Hamalainen'i de ayrı ayrı kabul edecek.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

  • TBMM Genel Kurulunda kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifi görüşülecek.
  • Plan ve Bütçe Komisyonunda Ticaret Bakanlığının 2024 yılı bütçesi ele alınacak.
  • İYİ Parti ile Saadet Partisinin TBMM grup toplantıları gerçekleştirilecek.

EKONOMİ FİNANS

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Prota Teknoloji Üretim Atölyesi Açılış Töreni'ne katılacak.
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Özbekistan Ulaştırma Bakanı Ilhom Makhkamov ile görüşecek ve ardından Özbekistan Cumhuriyeti Hükümeti adına verilen Gala Yemeğine iştirak edecek.

DÜNYA DİPLOMASİ

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
  • İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.