Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Davutoğlu, Erdoğan'ın Hamas Açıklamasına Destek Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas açıklamasına destek veren Ahmet Davutoğlu, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Erdoğan'ın 'Hamas terör örgütü değil' sözleri ile aynı görüşte olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 14:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Davutoğlu, Erdoğan'ın Hamas Açıklamasına Destek Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas açıklaması yankı buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta yaptığı 'Hamas terör örgütü değil, kurtuluş ve mücahitler grubudur' şeklindeki çıkışının yankıları sürerken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan sürpriz bir destek geldi.

Ahmet Davutoğlu, konuk olduğu programda İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu'na 'Erdoğan'ın 'Hamas terör örgütü değil' sözleri ile aynı görüşte misiniz?' sorusu yöneltildi ve Davutoğlu bu soruya 'Evet' yanıtını verdi.

Ahmet Davutoğlu KARAR TV'de soruları yanıtlıyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 'Gündem Özel' programında Karar Gazetesi Yazarları Elif Çakır ve Taha Akyol'un sorularını yanıtlıyor. Program, KARAR TV'nin liderleri tarafından sunuluyor.

Davutoğlu, Cumhuriyet tarihine dikkat çeken açıklamalarda bulunacak ve bölgedeki gelişmelere dair görüşlerini paylaşacak.