Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu Bikinili Pozlarıyla Gündemde

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, yaz sezonunu açtığını ilan ettiği bikinili pozlarıyla gündemde. Henüz 19 yaşında olan genç isim, sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla eleştirilerin hedefi oluyor.

Yayın Tarihi: 05.05.2023 23:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu Bikinili Pozlarıyla Gündemde

Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu Bikinili Pozlarıyla Gündemde

'Dünyanın en güzel kadını' Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile magazin basınında büyük bir ilgiyle takip ediliyorlar. Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, geçtiğimiz hafta paylaştığı fotoğraflarıyla yaz sezonunu açtığını ilan etmişti. Genç güzel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bikinili pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Yaşından büyük tavırları ve giyimi olduğu iddia edilen Derin Talu, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tatil için gittiği Bodrum'dan paylaşım yapan Talu'ya kısa sürede yüzlerce yorum ve beğeni geldi. Henüz 19 yaşında olan genç isim, yüksek dekolteli kıyafet seçimleriyle de oldukça konuşuluyor.

Sosyal medyada yaşından büyük tavırlar sergilediğine dair eleştirilere maruz kalan Derin Talu, iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan güzel isim, bikinili pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu. Instagram hesabında 243 bin takipçisi olan Derin Talu'nun son gönderisi 5000'in üzerinde beğeni ve 70'i üzerinde yorum aldı.

Derin Talu'nun Son Hali

Henüz 19 yaşında olan Derin Talu, seçtiği kıyafetlerle ve tercih ettiği derin dekoltelerle sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık eleştirilere maruz kalıyor. İşte Derin Talu'nun son pozları...