Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Demet Akalın'ın 'Bana Yolla' Şarkısı Tartışma Yarattı

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın, 'Bana Yolla' isimli yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunmuştu. Ancak, şarkı Işın Karaca tarafından beğenilmedi ve bu konuyla ilgili bir tartışma başladı. Akalın, sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. Bu tartışmaya şarkının yazarı Cansu Kurtçu da dahil oldu ve Türkiye'de şarkı yazarken normların belli olduğunu ifade etti. Demet Akalın ise son olarak bir lansman programında şarkı hakkında konuştu.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 08:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Demet Akalın'ın 'Bana Yolla' Şarkısı Tartışma Yarattı

Demet Akalın'ın 'Bana Yolla' Şarkısı Tartışma Yarattı

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın, 'Bana Yolla' isimli yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunmuştu. Ancak, şarkı Işın Karaca tarafından beğenilmedi ve bu konuyla ilgili bir tartışma başladı. Karaca, 'Bana Yolla' şarkısını beğenmediğini söyleyerek Akalın ile aralarındaki sorunları dile getirdi. Bunun üzerine Akalın da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi.

Işın Karaca'nın bu açıklamalarına yanıt veren Demet Akalın, 'Oh keyfim için çıkardım, oh canım sağ olsun. Biz milletin yıllardır olmayan şarkılarına 'çok güzel' dedik ama fake hesaplardan hiç geçirmedik' şeklinde sitem etti.

Bu tartışmaya şarkının yazarı Cansu Kurtçu da dahil oldu ve Türkiye'de şarkı yazarken normların belli olduğunu ifade etti. Kurtçu, 'Türkiye'de doğru ya herkes Maria Carey, herkes Celine Dion; biz kötü şarkı yapıyoruz yapacak bir şey yok!' diyerek tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın ise son olarak bir lansman programında sahneye çıktı ve burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'Bana Yolla' şarkısı hakkında konuşan Akalın, şarkının beğenilmediğini ve kendisine yakışmadığını söyledi.

Demet Akalın'ın 'Bana Yolla' şarkısı, tartışmalara yol açtı ve müzik camiasında gündem oldu.