Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal'ın Kır Düğünü

Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal, 10 Eylül akşamı kır düğünüyle mutluluğa 'evet' demişti. Sarıyer'de bir mekanda gerçekleşen 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katılmıştı. Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Baykal’ın şahitliğini ise Başar Başaran ve Habil Özden yapmıştı. Düğün sonrası ilk kez görüntülenen 41 yaşındaki oyuncu, Her şey güzel, hayatımda hiçbir şey değişmedi. Evlilik sadece isim. Her şey olduğu gibi devam ediyor. Biz sevgiliyiz dedi. Basın mensuplarının yönelttiği Sürpriz evliliğinizin sebebi hamilelik mi? sorusuna Deniz Çakır, Hayır, çocuk bir proje değil. Biz birlikte yol yürümek istedik. Sebebi o değildi yanıtını verdi. Son olarak geçtiğimiz yıl dijital platformda yayınlanan bir dizide kamera karşısına geçen oyuncu, senaryo okumalarına devam ettiğini belirterek, İyi bir projede yer almak istiyorum. Yüz dinlendirmek olarak algılanmasın ama artık büyüdük ve iyisini seçmek için uğraşıyorum şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 08:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal'ın Kır Düğünü

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal'ın Kır Düğünü

Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal, 10 Eylül akşamı kır düğünüyle mutluluğa 'evet' demişti. Sarıyer'de bir mekanda gerçekleşen 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katılmıştı. Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Baykal’ın şahitliğini ise Başar Başaran ve Habil Özden yapmıştı.

HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ! BİZ SEVGİLİYİZ

Düğün sonrası ilk kez görüntülenen 41 yaşındaki oyuncu, Her şey güzel, hayatımda hiçbir şey değişmedi. Evlilik sadece isim. Her şey olduğu gibi devam ediyor. Biz sevgiliyiz dedi.

SEBEBİ ÇOCUK DEĞİL

Basın mensuplarının yönelttiği Sürpriz evliliğinizin sebebi hamilelik mi? sorusuna Deniz Çakır, Hayır, çocuk bir proje değil. Biz birlikte yol yürümek istedik. Sebebi o değildi yanıtını verdi.

ARTIK BÜYÜDÜK

Son olarak geçtiğimiz yıl dijital platformda yayınlanan bir dizide kamera karşısına geçen oyuncu, senaryo okumalarına devam ettiğini belirterek, İyi bir projede yer almak istiyorum. Yüz dinlendirmek olarak algılanmasın ama artık büyüdük ve iyisini seçmek için uğraşıyorum şeklinde konuştu.

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal'ın Evliliği

Deniz Çakır, yaklaşık iki yıldır beraberlik yaşadığı iş insanı Bilgehan Baykal ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Sarıyer de düzenlenen 200 kişilik kır düğününe çiftin aileleri, yakın dostları ve arkadaşları katıldı.

EVLENİNCE HAYATIMDA HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ

Habertürk ten Eren Gürel in haberine göre; düğün sonrası ilk defa görüntülenen Çakır, basın mensuplarıyla sohbet etti. Ünlü oyuncu, Her şey güzel, hayatımda hiçbir şey değişmedi. Evlilik sadece isim. Her şey olduğu gibi devam ediyor. Biz sevgiliyiz dedi.

HAMİLE DEĞİLİM

Muhabirlerin Sürpriz evliliğinizin sebebi hamilelik mi? sorusuna yanıt veren Deniz Çakır, Hayır, çocuk bir proje değildi. Biz birlikte yol yürümek istedik, sebebi o değildi açıklamasını yaptı.

ARTIK BÜYÜDÜK

Senaryo okumalarına devam ettiğini söyleyen oyuncu, İyi bir projede yer almak istiyorum. Yüz dinlendirmek olarak algılanmasın ama artık büyüdük ve iyisini seçmek için uğraşıyorum şeklinde konuştu.

BU YENİ BİR ŞEY DEĞİL

Ayrıca Çakır a, meslektaşı Bergüzar Korel in geçtiğimiz günlerde setlerin çalışma saatleriyle ilgili sitemde bulunması soruldu. Deniz Çakır, konuyla ilgili, Setler her zaman yoğundu. Bu yeni bir şey değil. Çok da bilgim yok. Türkiye de ana akıma iş yapmak kolay değil. Dizilerin süreleri uzun. Düzelsin diye zamanında çok da uğraştık. Zor oluyor tabii. Ne yapalım... diyerek, düşüncelerini dile getirdi.