Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Didem Soydan Gece Kulübünde Yaşadıklarını Anlattı

Ünlü model Didem Soydan, katıldığı bir programda gece kulübünde yaşadığı bir olayı anlattı. Soydan, bir erkekle eğlendiğini ancak gece boyunca iletişimi olmadığını belirtti. Ayrıca, kendisine bir paragraf mesaj atan kişiye karşı sert bir yanıt verdiğini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 15:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Didem Soydan Gece Kulübünde Yaşadıklarını Anlattı

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren model Didem Soydan, katıldığı bir programda gece kulübünde yaşadıklarını anlattı.

Soydan programda, bir gece kulübünde bir erkekle eğlendiğini ancak o kişiyle gece hiçbir şekilde iletişiminin olmadığını anlattı. 'Seninle seks yapmam' diyerek eve üzgün şekilde döndüğünü söyleyen Soydan, o gece dans ettiği kişinin kendisine bir paragraf mesaj attığını ve kendisinin de bu duruma karşı bir paragraf yazdığını dile getirerek, cümleyi 'Seninle ne kahve içerim, ne cin tonik içerim, ne flört ederim, ne de seks yaparım' şeklinde bitirdiğini söyledi.

Melis İşiten'in sunduğu 'Melis İşiten İle Zaten Şov' programına katılan ünlü model Didem Soydan, birçok açıklaması ile gündem olmuştu.

Soydan'ın bir anısını anlattığı kesit yeniden gündem oldu. Üstelik aşık olduğu kişiyi söylememesinin sebebinin aşık olduğu kişinin 'bir ailesi' olması olunca dedikodu kazanı fokur fokur kaynadı.

'Ama hiçbir şekilde gece iletişimimiz olmadı. Bir baktım ki DM atmış bir paragraf. Ben de hemen bir paragraf yazdım. Dertlenmişsem gece boyunca... Şey yazmış, 'bir şeyler içelim cin tonik, kahve...'. Seninle ne cin tonik içerim, ne kahve içerim, ne flört ederim, ne de seks yaparım... Sen yoksun, bütün gecemi heba ettin. Ben diğer çocuklara bakardım.'