Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Diş Klinğine Silahlı Saldırı Vaka Raporu

Adana'da tedavi süresi uzadı gerekçesiyle diş kliniğine silahlı saldırı düzenlendi. İki kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 10:29
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 10:29

Diş Klinğine Silahlı Saldırı Vaka Raporu

Adana'da Diş Kliniğine Düzenlenen Silahlı Saldırı

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir diş kliniğine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayın gece saatlerinde, kliniğin kapalı olduğu bir dönemde yaşandığı belirtildi. Saldırganların tedavi süresinin uzamasından dolayı sinirlendiği ileri sürüldü.

Olayın Detayları

Gürselpaşa Mahallesi'ndeki diş tedavi kliniğine, kapalı olduğu sıralarda pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırı esnasında kliniğin pencereleri ve duvarları çok sayıda saçma ile vuruldu.

Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi

İhbar üzerine olay yerine Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri hızla intikal etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, saldırının motosikletle gelen iki kişi tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.

Şüphelilerin Yakalanışı

Yapılan araştırmalar sonucunda, olay sırasında silahı kullandığı belirlenen Orhan A. (22) ve olay yerine motosikletle getirip kaçmasını sağlayan arkadaşı Muhammed Can K. (21) yakalandı. İkilinin ikametlerine düzenlenen baskınlarla yakalandığı öğrenildi.

Şüphelilerin İfadeleri

Şüpheli Orhan A.'nın emniyette verdiği ifadede, diş tedavisinin süresinin uzaması nedeniyle sinirlendiği ve bu sebeple saldırıyı gerçekleştirdiğini duyurdu. Her iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek nöbetçi hâkimlikçe tutuklandı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olay anının güvenlik kameralarına yansıdığı kaydedildi. Saldırganlar motosikletle geldiği sırada, sürücünün arkasındaki zanlının pompalı tüfekle kliniğe ateş açması görüntülendi. Ardından şüpheliler olay yerinden hızla kaçtı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu...

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu sırada pompalı tüfekle ateş açan hasta ve kendisine yardım eden arkadaşı tutuklandı.