Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünya Bu Düğünü Konuşuyor! Evlenirken Dolandırdılar: Restoran İflas Eşiğinde!

Moreno Priorietti ve Andrae Svenja'nın İtalya'da lüks bir restoranda gerçekleştirdiği görkemli düğün sonrasında hesabı ödemeden ülkeden kaçmaları, restoran sahibi Enzo Fabrizi'yi zor durumda bıraktı.

Yayın Tarihi: 03.10.2023 23:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Dünya Bu Düğünü Konuşuyor! Evlenirken Dolandırdılar: Restoran İflas Eşiğinde!

Dünya Bu Düğünü Konuşuyor! Evlenirken Dolandırdılar: Restoran İflas Eşiğinde!

Dünya bu düğünü konuşuyor. Moreno Priorietti ve Andrae Svenja'nın İtalya'da lüks bir restoranda gerçekleştirdiği görkemli düğün sonrasında hesabı ödemeden ülkeden kaçmaları, restoran sahibi Enzo Fabrizi'yi zor durumda bıraktı. Fabrizi, borcun ödenmemesi halinde işletmesinin kapanma riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtiyor.

Ristorante La Rotonda adlı deniz ürünleri restoranının sahibi Enzo Fabrizi, 80 misafirin katıldığı düğün yemeği sonrası yeni evli çiftin hesabı ödemediğini ve ülkeden kaçtığını belirtti.

Fabrizi, çiftle 8 bin 800 euro (253 bin TL) tutarındaki toplam hesap için anlaştıklarını, bu bedelin yemek, içecek ve dekorasyon gibi ekstraları kapsadığını belirtti ve çiftin düğünden bir gün sonra Almanya’ya uçtuğunu ve onlardan bir daha haber alamadığını söyledi.

Restoran sahibi Fabrizi, alacağını tahsil edene kadar çiftin peşini bırakmayacağını belirtti. Yerel polis, çiftin yerini belirlemeye çalışıyor ve Priorietti’nin dolandırıcılıktan arandığı belirtiliyor.

Restoranın avukatı, çiftin borçlarını ödemeleri ya da yetkililere teslim olmaları halinde davanın düşürüleceğini belirtti.

Fabrizi, bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı damadın bu şekilde davranacağını hiç tahmin etmediğini, hatta gelinin babasının Almanya’da bir bankada çalıştığı ve zengin bir aileye mensup olduğunu düşündüğünü belirtti.