Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünya Düzce Günleri Devam Ediyor

Düzce’nin tanıtımı konusunda bugüne kadar yapılan en büyük organizasyon olarak tarihe geçen Dünya Düzce Günleri dolu dizgin devam ediyor. Genç, yaşlı, çocuk her kesimden Düzceli’ye hitap eden etkinlikler 5. gününde de büyük ilgi görmeye devam etti. Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinatörlüğünde devam eden organizasyon kapsamında Anıtpark sahnesi ilk olarak DJ performansına ev sahipliği yaptı. Akşamüstü başlayan eğlencede alanı dolduran Düzceliler müzik eşliğinde sanatçıları beklemeye başladı. DJ performansının ardından sahne ilk olarak Tefo&Seko ikilisinin oldu. Şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren ikili geçen yılki konserden daha büyük bir enerjiyle karşılaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlence Burak King’in sahneye çıkması ile tavan yaptı. Alanı dolduran Düzceliler şarkıları bir ağızdan söylerken Burak King Düzce’de gördüğü atmosfer karşısında duyduğu heyecanı konseri izlemeye gelenlerle paylaştı. Düzce Günlerinin 6. gününd

Yayın Tarihi: 07.08.2023 12:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Dünya Düzce Günleri Devam Ediyor

Düzce’nin Tanıtımı İçin Büyük Organizasyon

Düzce’nin tanıtımı konusunda bugüne kadar yapılan en büyük organizasyon olarak tarihe geçen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Düzce Günleri dolu dizgin devam ediyor. Genç, yaşlı, çocuk her kesimden Düzceli’ye hitap eden etkinlikler 5. gününde de büyük ilgi görmeye devam etti.

Anıtpark Sahnesinde DJ Performansı

Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü koordinatörlüğünde devam eden organizasyon kapsamında Anıtpark sahnesi ilk olarak DJ performansına ev sahipliği yaptı. Akşamüstü başlayan eğlencede alanı dolduran Düzceliler müzik eşliğinde sanatçıları beklemeye başladı.

Tefo&Seko İkilisi Sahne Aldı

DJ performansının ardından sahne ilk olarak Tefo&Seko ikilisinin oldu. Şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren ikili geçen yılki konserden daha büyük bir enerjiyle karşılaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Burak King ile Coşku Tavan Yaptı

Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlence Burak King’in sahneye çıkması ile tavan yaptı. Alanı dolduran Düzceliler şarkıları bir ağızdan söylerken Burak King Düzce’de gördüğü atmosfer karşısında duyduğu heyecanı konseri izlemeye gelenlerle paylaştı.

Ünlü Klarnet Virtüözü Hüsnü Şenlendirici Sahne Alacak

Düzce Günlerinin 6. gününde ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici sahne alacak.