Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünya Varmış: Komedi ve Fantastik Unsurların Birleştiği Yeni Film

Dünya Varmış, komedi ve fantastik unsurları harmanlayarak ilginç bir senaryoyla seyircileri distopik bir geleceğe taşıyor.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 18:43
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 18:43

Dünya Varmış: Komedi ve Fantastik Unsurların Birleştiği Yeni Film

Dünya Varmış: Yeni Bir Sinema Deneyimi

22 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak olan Dünya Varmış, komedi ve fantastik unsurları bir araya getirerek dikkat çekiyor. Filmin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, hikayenin dünyanın sonuyla başladığını belirtti.

Engin Altan Düzyatan'ın Açıklamaları

Düzyatan, “İçinde komedi öğeleri de barındıran ama dünyanın sonuyla başlayan hikaye. Çok değişik bir senaryoydu. İlk elime aldığımda çok heyecanlanmıştım.” ifadelerini kullandı. Filmde bir taksici karakterini canlandıran Düzyatan, “Filmin türü hakkında net bir şey söyleyemiyoruz, ama kesinlikle hayal gücüne yönelik bir yolculuk sunuyor.” dedi.

Melisa Şenolsun’un Rolü

Filmin diğer bir yıldızı olan Melisa Şenolsun, “Çekimlerin Bodrum'da çok güzel geçtiğini” ve filmde bir avukatı oynadığını ifade etti. Şenolsun, “Seçilmiş insanlar sığınak otele gidiyor. Film, dünyanın yıkılması ve yeni bir dünya kurulması temalarını işliyor.” dedi.

Yönetmen ve Senarist Ali Adnan Özgür'ün Görüşleri

Filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, senarist Sarp Bozkurt ile birlikte senaryoyu yazmalarının kendileri için önemli bir deneyim olduğunu vurguladı. “Altan da bir oyuncu değil, sadece bir senarist gibi çalışıyor,” dedi ve karakterleri birlikte oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Film Hakkında Genel Bilgiler

Dünya Varmış filmi, dünyayı tehdit eden büyük bir salgından kurtulmaya çalışan seçilmiş bireylerin hikayesini komik bir dille aktararak, izleyicilere macera, dostluk ve aşk dolu bir yolculuk sunuyor. Film, Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun gibi başarılı oyuncularla birlikte Ece Sükan, Atilla Olgaç gibi isimleri de kadrosunda barındırıyor.

Filmin görsel efektleri ve özel tasarım kostümleriyle izleyicilere sıradışı bir deneyim sunması bekleniyor.

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla...

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla "Dünya Varmış" filmi 22 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.