Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Düzce'de Köpek Yavrusu Yeni Yuvasını Buldu

Düzce'de rehabilitasyon merkezinden bir köpek yavrusu, Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından sahiplendi.

Yayın Tarihi: 25.10.2024 17:53
Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 17:53

Düzce'de Köpek Yavrusu Yeni Yuvasını Buldu

Düzce'de Rehabilitasyon Merkezinden Sahiplenme

Düzce'de, rehabilitasyon merkezindeki bir köpek yavrusu, Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından sahiplenilerek yeni bir yuva buldu.

Belediyeden Açıklama

Düzce Belediyesi, yaralı, hasta ve sahipsiz hayvanlara yönelik başlattığı çalışmalarda, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi ve rehabilitasyon süreçleri gerçekleştiriliyor. Bu süreçlerin ardından sahipsiz hayvanlar için sahiplendirme gerçekleştiriliyor.

Hayvan Sahiplenme Talebi

Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu, belediyenin www.pati.duzce.bel.tr platformu üzerinden hayvan sahiplenme talebinde bulundu. Talep üzerine, kısırlaştırılmış ve sağlık kontrolleri tamamlanmış köpek yavrusu, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Ünal ve Veteriner İşleri Müdürü Gönül Asuk tarafından okul yönetimine teslim edildi.

Yeni Arkadaş: Yumak

Okulun özel öğrencileri, yeni dostlarına "Yumak" adını verdi. Yumak, okul bahçesinde oluşturulan hayvan bakım atölyesine yerleştirildi. Ayrıca, okul yönetimine hayvan dostu olmalarını simgeleyen "can dostu" sertifikası verildi.

Düzce'de rehabilitasyon merkezindeki köpek yavrusu, engelsiz yaşam merkezi tarafından...

Düzce'de rehabilitasyon merkezindeki köpek yavrusu, engelsiz yaşam merkezi tarafından sahiplenilerek yeni yuvasına kavuştu.