Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Elon Musk'ın Babası Errol Musk Hakkında Bomba İddialar

Güney Afrika Western Cape kıyısında yaşayan Errol Musk oğlu Elon Musk'ın kitabında kendisini 'zihinsel bir işkence' olarak tanımlamasından sonra dünya çapında ilgi çekmişti. Kitaptaki suçlamaların ardından Daily Mail'e verdiği röportajında Errol Musk, hikayenin kendi tarafını da anlatmış oldu. 77 yaşındaki Errol Musk kaç torunu olduğunu bilmediğini ifade ettiği röportajında Elon'la birlikte 11 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 01.10.2023 10:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Elon Musk'ın Babası Errol Musk Hakkında Bomba İddialar

Güney Afrika Western Cape kıyısında yaşayan Errol Musk oğlu Elon Musk'ın kitabında kendisini 'zihinsel bir işkence' olarak tanımlamasından sonra dünya çapında ilgi çekmişti.

Kitaptaki suçlamaların ardından Daily Mail'e verdiği röportajında Errol Musk, hikayenin kendi tarafını da anlatmış oldu. 77 yaşındaki Errol Musk kaç torunu olduğunu bilmediğini ifade ettiği röportajında Elon'la birlikte 11 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Errol Musk röportajında; 'Çocuğumu aldırdığını iddia eden beş kişi var. Birlikte olduğum kadınları saymayı 200'den sonra bıraktım. 11 çocuk babası olmak harika' ifadelerini kullandı.

Elon Musk'ın babası Errol Musk'tan bomba iddialar: Musk zekasını sütçüden aldı!

Dünya KÖTÜ BİR BABA MI?

Elon'un çocukluğunun ıstırapla geçtiği iddialarına 'Dizginlenmemiş saçmalık' olarak yanıt veren Errol Musk, diğer çocuklarının kendisine ne kadar harika bir baba olduğunu anlattığı kartları göstererek 'Elon için de bu geçerli. Sahip olduğu her şeyi bana borçlu. Elimden gelenin en iyisini yaptım o kitap gerçek değil' dedi.

Elon Musk'tan şok çıkış: Babam bir şeytan!

Dünya JOHNNY DEPP ELON'A DAVA AÇABİLİR

2017 yılında Johhny Deep ile evliliği sürerken Elon Musk'la görüntülenen Amber Heard hakkında da konuşan Errol Musk, 'Elon için Amber'ın mükemmel olduğunu düşündüm ifadelerini kullandığı röportajında Depp ile Amber ayrılığının Elon ile ilişkisi yüzünden olduğunu Depp'in Elon Musk'a dava açacağını iddia etti.