Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emily Blunt, Nolan'ın 'Oppenheimer' Setini Anlattı

Emily Blunt, Christopher Nolan'ın 'Oppenheimer' filmi setinde çalışmanın tahmin edilenden daha hafif olduğunu söyledi. Blunt, set ortamının sıcak, eğlenceli ve neşeli olduğunu belirtti. Nolan'ın sette rahat bir tutum takındığını ve kahkahaların sıklıkla duyulduğunu ekledi.

Yayın Tarihi: 08.08.2023 00:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Emily Blunt, Nolan'ın 'Oppenheimer' Setini Anlattı

Emily Blunt, 'Oppenheimer' Setini Anlattı

Şimdilerde 'Oppenheimer' ile gündemde olan Emily Blunt, filmin set ortamını anlattı. Blunt, 'Oppenheimer' setinde çalışmanın tahmin edilenden çok daha hafif olduğunu söyledi. Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi 'Oppenheimer' gündemden düşmüyor. Kadrosunda Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı filmde 'Katherine Oppenheimer' karakterine hayat veren Emily Blunt, set ortamını anlattı.

Josh Horowitz'in podcast'ine konuk olan Blunt, 'Sanırım insanlar çekimlerin çok yoğun olduğunu ve hepimizin önemli bir film yaptığımızı söyleyerek etrafta dolaştığımızı düşünüyor ama aslında öyle hissettirmedi' dedi. 'Nolan'la çalışmak gözünüzü korkuttuğu için üzerinizdeki baskıyı artırıyor ama set ortamı çok sıcak, eğlenceli ve neşeliydi' diyen Emily Blunt, Nolan'ın en büyük sahneleri çekerken bile sette son derece rahat bir tutum takındığını söyledi. 'Her şey sakin. Kaos yok' diyen Blunt, 'Oppenheimer' setinde kahkahaların sıklıkla duyulduğunu da sözlerine ekledi.

Usta yönetmen Christopher Nolan'ın setlerinde cep telefonu kullanılmasına kesinlikle izin vermediği biliniyor.