Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emirates, SunExpress ve Pegasus Havayolları Kabin Memuru Alımı Şartları

Emirates, SunExpress ve Pegasus havayolları Türkiye'den kabin memuru alımı yapacak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 21:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Emirates, SunExpress ve Pegasus Havayolları Kabin Memuru Alımı Şartları

Emirates, SunExpress ve Pegasus Havayolları Kabin Memuru Alımı Şartları

Dünyaca ünlü havayolu şirketi Emirates, Türkiye'den kabin memuru alacağını duyurdu. Şirketin en az 2 bin 828 dolar maaş vereceği belirtildi. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Emirates Başvuru Şartları

Emirates, Türkiye'den kabin memuru alımı için değerlendirme günleri düzenliyor. Başvuruların online olarak yapılması gerekiyor. Değerlendirme süreci grup görüşmesi, mülakat ve İngilizce dil testinden oluşuyor. Adaylarda bir yıl veya daha fazla konaklama ve müşteri hizmetleri deneyimi aranıyor. Ayrıca, kabin ekibi üniforması giyildiğinde vücudun görünen yerlerinde dövme olmaması, yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi ve takım çalışmasına uyum sağlama gibi şartlar da bulunuyor.

SunExpress ve Pegasus Başvuru Şartları

SunExpress ve Pegasus havayolları da kabin memuru alımı yapacak. Başvuruların online olarak yapılması gerekiyor. En az lise mezunu olan adaylar başvurabilir. Mülakat sonucuna göre personel seçimi yapılacak. İkamet şartının olmadığı ilanlarda yüksek maaş ödenecek.