Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emret Komutanım'ın Naci'si Mehmet Kurt'un Son Hali Şaşırttı

Emret Komutanım dizisi ile birçok kişinin hafızasında yer edinen Mehmet Kurt, son hali ile pek çok kişiyi şaşırtmayı başardı. Dizide daha çok iyi niyetli ve saf bir karakteri canlandıran Mehmet Kurt o dönemde popüler isimlerle birlikte aynı kadroda yer almıştı. Mehmet Kurt'un son hali de birçok insanı şaşırttı.

Yayın Tarihi: 16.06.2023 07:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Emret Komutanım'ın Naci'si Mehmet Kurt'un Son Hali Şaşırttı

Emret Komutanım'ın Naci'si Şaşırttı

Emret Komutanım isimli dizide Naci karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Mehmet Kurt son hali ile görenleri şaşırttı. Dizide daha çok iyi niyetli ve saf bir karakteri canlandıran Mehmet Kurt o dönemde popüler isimlerle birlikte aynı kadroda yer almıştı. Emret Komutanım dizi kadrosunda Sarp Levendoğlu, Arda Kural, Mehmet Kurt, Ufuk Özkan gibi isimler birlikte aynı kadroda yer aldı. Tüm oyuncuların yıllar içerisindeki değişimi merakla araştırıldı. Fakat onun yıllar içerisinde geçirdiği değişim daha çok merak edildi.

Mehmet Kurt'un Son Hali

Uzun bir süre gözlerden uzak olan Mehmet Kurt, pek çok insan tarafından merak edildi. Ünlü oyuncunun son hali ise birçok insanı şaşırttı. Bunun yanı sıra ünlü oyuncu son haliyle de fazlaca beğeni topladı.

İşte Necati Şaşmaz'ın Son Hali! Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Şaşırttı...

Emret Komutanım dizisi ile birçok kişinin hafızasında yer edinen Mehmet Kurt, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerini de güldürmeyi başarıyor. Emret Komutanım dizisi ile hatırlanan ünlü oyuncu, son haliyle fazlaca ilgi gördü. İşte Emret Komutanım dizisinin Naci'si, Mehmet Kurt'un son hali;