Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

En İyi Oyuncu Ekipmanları: Kulaklık ve Fare

Oyun deneyiminizi iyileştirip geliştirmenin pek çok yolu var. Bu listemizde sizlere en iyi oyuncu ekipmanlarından kulaklıklar ve fareler sunuyoruz.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 10:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

En İyi Oyuncu Ekipmanları: Kulaklık ve Fare

Oyuncu Kulaklıkları

Oyun deneyiminizi iyileştirip geliştirmenin pek çok yolu var. Bilgisayarınızdaki ana bileşenler bu durumu elbette çok etkilese de bunu gerçekleştirmenin bir diğer yolu da oyuncu ekipmanları. Sahip olduğunuz ekipmanlar deneyiminizi çok olumlu bir şekilde etkileyebildiği gibi sizi oyundan dahi soğutabiliyor. Bu yüzden iyi bir oyuncu ekipmanına sahip olmak oldukça önemli. Bu listemizde sizler için en iyi oyuncu ekipmanlarını sıralayacağız.

Razer Barracuda X

Arctis Nova Pro Wireless sadece oyuncuların değil, sese ve ses kalitesine önem veren insanların öncelikli olarak bakması gereken bir ekipman. Kablosuz olarak kullanabildiğiniz Arctis Nova Pro Wireless gerek görünüş olarak, gerek kullanım olarak gerekse de ses kalitesi anlamında kullanıcıların her kulvardan beğenisini kazanıyor.

Asus ROG Delta S

Logitech G Pro X, Logitech farkındalığını bizlere buram buram hissettiren bir ekipman. PlayStation 5 ile olan görsel uyumuyla da dikkat çeken Sony Pulse 3D, özellikle oyun odaklı bir kulaklık almak isteyenler için harika bir seçim. HyperX Cloud Alpha gerek kalitesi gerekse de fiyatıyla ön plana çıkan bir kulaklık.

Corsair HS80

Razer Blackshark V2, EPOS H3, SteelSeries Arctis 3 gibi kulaklıklar da tercih edilebilecek diğer seçenekler arasında yer alıyor.

Oyuncu Fareleri

Bilgisayar oyuncuları için olmazsa olmaz 3 ekipman bulunuyor. Klavye, kulaklık ve elbette fare. Daha iyi bir oyun deneyimi için özel olarak tasarlanan oyuncu fareleri ise ekipmanlar arasındaki en önemli ürün. Bu listemizde sizlere oyun deneyiminizi şahlandıracak 10 adet oyuncu mouse'u sunuyoruz.

Logitech G502 HERO

Razer DeathAdder V2, Corsair Harpoon RGB Pro, Razer Mamba Elite, SteelSeries Rival 5 gibi fareler de tercih edilebilecek diğer seçenekler arasında yer alıyor.

Corsair Sabre RGB Pro Champion

SteelSeries Aerox 3, SteelSeries Rival 3 ve Razer Basilisk V3 gibi fareler de listedeki diğer seçenekler arasında yer alıyor.

Razer Naga Trinity

Değiştirilebilir panellere sahip olan Razer Naga Trinity, MMO veya Moba oyunları için tercih edilen bir fare olarak öne çıkıyor.