Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Epic Games ve Steam Kapıştı: Steam O Oyunu Ücretsiz Yaptı

Steam, hafta sonuna özel popüler bir oyunu kısa süreliğine ücretsiz erişime açtı. Steam'in Forts oyununu ücretsiz sunması, oyun dünyasındaki heyecanı bir kez daha zirveye taşıyor ve kullanıcılara geniş bir oyun yelpazesi sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 20:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Epic Games ve Steam Kapıştı: Steam O Oyunu Ücretsiz Yaptı

Epic Games ve Steam Kapıştı: Steam O Oyunu Ücretsiz Yaptı

Steam, hafta sonuna özel popüler bir oyunu kısa süreliğine ücretsiz erişime açtı. İşte bilmeniz gerekenler...

Steam Milyonlarca Kullanıcısını Renklendirdi

Dijital oyun mağazaları ve geliştiriciler, zaman zaman ücretsiz erişim kampanyalarını başlatarak kendi yapımlarını tanıtmayı amaçlar. Bu tür kampanyalar, kullanıcılara oyunu bedava deneme şansı tanır ve beğendikleri takdirde satın almalarına olanak sağlar. Temel hedef, oyuncuların herhangi bir maliyet olmadan oyunu tecrübe etmelerini ve bu deneyim üzerinden oyunun kalitesini anlamalarını sağlamaktır.

Oyun Dünyasındaki Rekabet

Steam'in Forts oyununu ücretsiz sunması, oyun dünyasındaki heyecanı bir kez daha zirveye taşıyor ve kullanıcılara geniş bir oyun yelpazesi sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Steam'de düzenlenen hafta sonu etkinliğinde çevrim içi PvP oyunu Forts, 16 Ekim saat 17.00'ye kadar ücretsiz erişime açıldı. EarthWork Games tarafından geliştirilen oyun, güçlü kuleler inşa ederek savaşa dayalı bir deneyim sunuyor ve normalde 149 TL'ye satılıyor.