Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Erkek Hakları İçin Eylem: Erkekleri Koruma Derneği Aşkent'te Ses Yükseltti

Erkekleri Koruma Derneği, erkek haklarına dikkat çekmek amacıyla Aşkent'te eylem gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 16:03
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 16:03

Erkek Hakları İçin Eylem: Erkekleri Koruma Derneği Aşkent'te Ses Yükseltti

Erkekleri Koruma Derneği'nden Dikkat Çeken Eylem

Aşkent'te, Erkekleri Koruma Derneği üyeleri, erkeklerin yaşadığı hak ihlallerine dikkat çekmek amacıyla bir eylem düzenledi. Eylem, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde gerçekleştirildi.

"Erkeklerin de Kalbi Var" Sloganı Atıldı

Grup, “Erkeklerin de kalbi var, çığlıklarını duyun” ve “Nafaka yükü köleliktir. Erkekler de özgürlük ister” yazılı pankartlarla dikkat çekti. Eylemde konuşan Dernek Başkanı Bahri İnceler, bireysel eşitliğin önemini vurgulayarak birçok babanın çocuklarını göremediğini belirtti.

İddialar ve Müzik Şöleni

İnceler, erkeklerin iftiraya uğradığını ve uzaklaştırma kararlarının keyfi olarak alındığını öne sürdü. “Bir kadın, hiçbir delil olmadan kocasını evden atabiliyor. Adam evine bile giremiyor.” diyen İnceler, hukukun erkeklere karşı taraflı olduğunu savundu. Ayrıca, tehlikeli bir durumun olduğunu belirterek, “Bir otobüste psikolojik sorunları olan bir kadın, 'bu adam bana tacizde bulundu' dediğinde, erkekler toplumdan linç yiyor.” şeklinde konuştu.

Eylem sırasında, bir grup müzisyen de çeşitli melodiler çalarak katılımcılara neşeli anlar yaşattı.

Başkentte, Erkekleri Koruma Derneği üyeleri, erkeklerin bazı konularda mağdur edildiği...

Başkentte, Erkekleri Koruma Derneği üyeleri, erkeklerin bazı konularda mağdur edildiği gerekçesiyle eylem yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde toplanan grup adına, Dernek Başkanı Bahri İnceler (sağda) açıklama yaptı.