Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Erzurum'da Gürültücü Egzozlu Araç Sürücüsüne Ceza

Sosyal medya şikayeti üzerine Erzurum'da gürültücü araç sürücüsüne ceza kesildi.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 20:35
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 20:35

Erzurum'da Gürültücü Egzozlu Araç Sürücüsüne Ceza

Erzurum'da Abartı Egzozlu Araç Sürücüsüne Ceza Uygulandı

Erzurum'da aşırı gürültü çıkaran egzoz sistemine sahip bir otomobil sürücüsüne, sosyal medya aracılığıyla yapılan şikayet sonucunda ceza kesildi. Vali Mustafa Çiftçi etiketiyle bir vatandaş, gürültü rahatsızlığı yaratan araçların sıkça görüldüğünü belirterek, "Sayın Valim, şu arkadaşlara bir çözüm bulabilir miyiz? Gerçekten çok rahatsızlık veriyorlar" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Bu şikayetin ardından, polis ekipleri harekete geçerek belirtilen aracın plaka bilgisini kullanarak sürücüyü tespit etti. A.M.B. isimli sürücü, yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

Ceza ve Araç Trafikten Men Edildi

Polis ekipleri, sürücüye sigortasız araç kullanmaktan ve gürültü nedeniyle toplamda 1380 lira ceza keserken, araç da otoparka çekildi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, gürültü yapan araçların tespit edilerek gerekli işlemlerin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Erzurum'da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem...

Erzurum'da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem uygulandı. Ekiplerce, sürücüye sigortasız araç kullanmaktan ve gürültüden dolayı 1380 lira ceza yazıldı, otomobil ise otoparka çekildi.