Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esenler'de Silahlı Saldırı: Kahvehane Camları Kırıldı

Esenler'de bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda camlar kırıldı, polis şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı.

Yayın Tarihi: 28.07.2024 23:50
Güncelleme Tarihi: 28.07.2024 23:52

Esenler'de Silahlı Saldırı: Kahvehane Camları Kırıldı

Esenler'de Silahlı Saldırı Gerçekleşti

Esenler'in Menderes Mahallesi'nde bulunan bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Olay, 329. Sokak'ta meydana gelirken, kimliği belirsiz bir saldırgan iş yerinin önünde silahıyla ateş açtı.

Olay Anı ve Sonrası

Saldırgan, ateş açtıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine, sağlık ve güvenlik ekipleri kısa sürede bölgeye intikal etti. Saldırı sonrası kahvehanenin camları ile içeride bulunan buzdolabının camlarının hedef alındığı belirlendi.

Polis Ekipleri Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Polis, olaya dair yaptığı incelemelerde sokakta çok sayıda boş mermi kovanı buldu ve detaylı araştırmalar başlattı. Şu anda, saldırganın yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. Bu tür olayların önlenmesi ve güvenliğin sağlanması amacıyla yetkililer, bölgedeki güvenlik önlemlerini artıracaklarını belirtti. Gelişmeleri Aktarmaya Devam Edeceğiz

Esenler'de, kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda iş yerinin camları kırıldı. İhbar üzerine...

Esenler'de, kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda iş yerinin camları kırıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.