Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eski Koca, Fenomen Eşinin Uygunsuz Görüntülerini Yaydı!

Sosyal medya fenomeni Nida Nur, eski eşinin boşandıktan sonra müstehcen görüntülerini yaydığını iddia etti. Mahkemeye sitem eden Nida Nur, adalet istediğini belirtti. Eski eşiyle mücadele eden genç kadın, sosyal medyada destek bekliyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 12:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Eski Koca, Fenomen Eşinin Uygunsuz Görüntülerini Yaydı!

Eski Koca, Fenomen Eşinin Uygunsuz Görüntülerini Yaydı!

Sosyal medyada mağdur olan insanlara elini uzatmaya çalışan 'doranavirüs' kullanıcı adıyla tanınan Nida Nur, bu sefer mağdur oldu. Nida Nur, eski eşinin boşandıktan sonra müstehcen görüntülerini yaydığını açıkladı. Nida Nur bir video paylaşarak 'adalet' istediğini belirtti. Sosyal Medya Platformu X'te (Twitter) 'doranavirüs' kullanıcı adıyla tanınan Nida Nur isimli genç kadın bir video mesaj paylaşarak yardım istedi.

Eski eşi tarafından cinsel ilişki görüntülerinin yayıldığını iddia eden Nida Nur, mahkemeye sitem etti. Genç kadın video mesajında, boşandıktan sonra eski eşinin arkadaşının kendisini aradığını ve videolardan o şekilde haberdar olduğunu belirtti. Görüntülerin yayıldığını öğrendikten sonra delil toplamaya başladığını anlatan Nida Nur, suç duyurusuna kendisine gönderilen mesajları da eklediğini dile getirdi. Nida Nur, önce 2.5 yıl hapis cezası alan eski eşinin bu dosyasının 'delil yetersizliği' nedeniyle geri döndüğünü ve ceza almadığını belirterek 'adalet' çağrısında bulundu. Sadece kendisinin değil, başka kadınların görüntülerinin yayıldığını söyleyen Nida Nur mahkeme belgelerini de paylaştı. Nida Nur, sosyal medyada yayınladığı belgelerle destek bekliyor.

Nida Nur, Eski Eşiyle Mücadele Ediyor

Nida Nur isimli genç kadın yıllardır boşandığı eşiyle mücadele ediyor. Nida Nur, eski eşinin kendisinin ve başka kadınların da müstehcen görüntülerini yayınladığını belirterek dava açmıştı. Birçok delili mahkemeye sunmasına rağmen boşandığı eski eşi ceza almadı. Şimdi ise Nida Nur, sosyal medyada yayınladığı belgelerle adalet ve destek istiyor.