Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eskişehir'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de polisten kaçan motosiklet sürücüsü, hafif ticari araca ve polis motosikaline çarparak dört kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 03:37
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 03:37

Eskişehir'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, polisten kaçmaya çalışan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü, hafif ticari bir araca ve ardından da kendisini takip eden polis motosikletine çarptı. Olayda toplamda dört kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde gerçekleşti. K.H. (17) yönetimindeki plakasız motosiklet, motosikletli yunus timlerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bu esnada karşı yönden gelen C.C. tarafından kullanılan 26 PE 366 plakalı hafif ticari araca çarpan K.H.'nin motosikleti daha sonra kendisini takip eden polis memuru M.İ.'nin kullandığı 26 A 48647 plakalı motosiklete de çarparak kaza büyüdü.

Yaralılar ve Sağlık Durumu

Kazada yaralananlar arasında motosiklet sürücüsü K.H., hafif ticari aracın sürücüsü C.C. ve motosikletli yunus timinde görevli polis memurları M.İ. ile F.Ü. bulunuyor. Olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralıları en yakın hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından yürütülen soruşturma sürerken, trafik güvenliği konusunda bir kez daha uyarılar yapıldı.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca...

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca ardından da kendisini takip eden motosikletli yunus timine çarpması sonucu 2'si polis 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.