Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esra Erol'un Programında 29 Yıllık Hasret Son Buldu

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programı, 29 yıllık hasreti bitirip Mert Çete isimli genci biyolojik annesiyle kavuşturdu. Biyolojik annesi için Esra Erol'un kapısını çaldı Biyolojik annesinin farklı olduğunu öğrenen Mert Çete, annesinin kendisini maddi zorluklar nedeniyle henüz 6 aylıkken başka bir aileye verdiğini söyledi ve Erol'dan yardım istedi. Esra Erol ve ekibi, bu yardım çığlığını geri çevirmeyerek Çete'ye yardım etti. Programda Erol, Çete'nin biyolojik annesinin imzaladığı belgeyi de okudu. Belgede, '30 Mayıs 1994. Gönül rızasıyla Mustafa Fikret Çete'ye ve Havva Çete'ye çocuğumu veriyorum. Hiçbir talebim yoktur. Bundan sonra bu çocuk hakkında hiçbir talebim yoktur. Bu belgeyi şahitler huzurunda imzalıyorum' ifadeleri yer aldı. Anne Selver, 'Oğlumu çok aradım, ama bana Mert'in öldüğünü söylediler. İnanmadım. Elimizde de delil yoktu. Ama kavuştum' diye konuştu.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 03:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Esra Erol'un Programında 29 Yıllık Hasret Son Buldu

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programı, sezona hızlı bir giriş yaptı.

Reyting rekorları kıran program, 29 yıllık hasreti bitirip Mert Çete isimli genci biyolojik annesiyle kavuşturdu.

Biyolojik annesi için Esra Erol'un kapısını çaldı Biyolojik annesinin farklı olduğunu öğrenen Mert Çete, annesinin kendisini maddi zorluklar nedeniyle henüz 6 aylıkken başka bir aileye verdiğini söyledi ve Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol ve ekibi, bu yardım çığlığını geri çevirmeyerek Çete'ye yardım etti.

Programda Erol, Çete'nin biyolojik annesinin imzaladığı belgeyi de okudu. Belgede, '30 Mayıs 1994. Gönül rızasıyla Mustafa Fikret Çete'ye ve Havva Çete'ye çocuğumu veriyorum. Hiçbir talebim yoktur. Bundan sonra bu çocuk hakkında hiçbir talebim yoktur. Bu belgeyi şahitler huzurunda imzalıyorum' ifadeleri yer aldı.

Anne Selver, 'Oğlumu çok aradım, ama bana Mert'in öldüğünü söylediler. İnanmadım. Elimizde de delil yoktu. Ama kavuştum' diye konuştu.

ATV'nin ilgiyle izlenen ve büyük beğeni toplayan 'Esra Erol'da' programı, verilen aranın ardından 28 Ağustos'ta izleyicisiyle buluştu.

Her hafta farklı konu ve konuklarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan programda bugün yaşananlar herkesi gözyaşlarına boğdu.

GERÇEKLER ŞOKE ETTİ

Programa katılan Mert Çete, birkaç ay önce gerçeği öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

HENÜZ 6 AYLIKKEN MADDİ ZORLUKLAR NEDENİYLE EVLATLIK VERİLDİ

Biyolojik annesinin farklı olduğunu öğrenen Mert Çete, annesinin kendisini maddi zorluklar nedeniyle henüz 6 aylıkken başka bir aileye verdiği gerçeğiyle yüzleşti.

Esra Erol 29 yıllık hasreti sona erdirdi! Mucizeyi gerçekleştiren Esra Erol, Mert'i gözyaşları içerisinde annesine kavuşturdu! | Video

ESRA EROL'DAN YARDIM İSTEDİ

Programa katılan Mert Çete, Esra Erol ve ekibinden gerçek annesinin bulunması için yardım istedi.

YARDIM ÇIĞLIĞINI GERİ ÇEVİRMEDİ

Esra Erol ve ekibi, bu yardım çığlığını geri çevirmeyerek Çete'ye yardım etti.

BELGELER ORTAYA ÇIKTI

Programda Erol, Çete'nin biyolojik annesinin imzaladığı belgeyi de okudu. Belgede, '30 Mayıs 1994. Gönül rızasıyla Mustafa Fikret Çete'ye ve Havva Çete'ye çocuğumu veriyorum. Hiçbir talebim yoktur. Bundan sonra bu çocuk hakkında hiçbir talebim yoktur. Bu belgeyi şahitler huzurunda imzalıyorum' MUCİZE GERÇEK OLDU Erol ve ekibin uğraşları sonucu bir mucize gerçek oldu.

ESRA EROL VE EKİBİ 29 YILLIK HASRETİ SONA ERDİRDİ

Esra Erol, anne Selver Dayı'yı buldu ve canlı yayında oğlu Mert Çete'yle 29 yıllık hasreti sonlandırdı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU Anne ve oğlunun kavuşması hem Esra Erol'u, hem de izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR

Canlı yayında oldukça duygusal anlar yaşandı.

'PİŞMANIM! OĞLUM NE DESE HAKLI' Anne Selver Dayı, 'Oğlum ne dese haklı. Pişmanım, ama elimden bir şey gelmiyor. O günden sonra Mert'i görmek istedim, ama çocuğu bana göstermediler. Okuma- yazma bilmediğim için oğlumu arayamadım' dedi.

AĞABEYİYLE DE KAVUŞTU

Esra Erol, Mert Çete'yi ağabeyi Şaban ile de kavuşturdu.

'KAVUŞTUM' Anne Selver, 'Oğlumu çok aradım, ama bana Mert'in öldüğünü söylediler. İnanmadım. Elimizde de delil yoktu. Ama kavuştum' diye konuştu.