Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Estetik Doktor Asistanı Nicole, Genç Görünmenin 5 Yolunu Açıklıyor

Estetik doktor asistanı Nicole, genç görünmenin en iyi 5 yolunu açıklıyor. Jennifer Lopez, basit cilt bakım rutini ile genç görünüyor.

Yayın Tarihi: 08.05.2023 02:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Estetik Doktor Asistanı Nicole, Genç Görünmenin 5 Yolunu Açıklıyor

Kaşlarınızın Kaldırılmasını Sağlayacak

Nicole'un ilk önerisi botoks enjeksiyonlarıdır. Bu üst yüzünüzde kırışıklıklara neden olan kasları gevşetecek ve size güzel, genç bir kaş kaldırma sağlayacaktır.

Kolajen Üretimini Teşvik Ediyor

Nicole'ün ikinci önerisi cilt sıkılaştırma tedavisidir. Güzellik uzmanı, bunların genellikle kollajen üretimini, sıkılaşmayı ve kaldırmayı teşvik etmek için cilde derinlemesine nüfuz eden radyo frekansı veya ısı kullandığını açıkladı.

Işıltı Veriyor

Nicole'ün favorilerinden bir diğeri microneedling. Bu, cilt dokusunu ve cildin genel kalitesini iyileştirmenin yanı sıra size o genç ışıltıyı vermek için harika.

Yanaklarınıza Hacim Kazandırır

Nicole ayrıca yüz için, doğal olarak yaşlandıkça kaybettiğimiz cildin hacmini ve dolgunluğunu korumaya yardımcı olan biyo-uyarıcıları tavsiye etti. Dolgu maddesinin de yardımcı olabileceğini söyledi.

Jennifer Lopez'in Cilt Bakım Rutini

Jennifer Lopez, cilt bakımı rutini oldukça basit. Yalnızca dört adımdan oluşuyor. İlk adım, derinlemesine bir temizliktir. Daha sonra serum uygulayarak devam ediyor. Ardından güneş kremi geliyor. Son adım ise gözlerinin altına ve kaşlarının arasına sürdüğü göz kremidir. Bununla birlikte, dış bakım kadar eşit derecede önemli olan, iç ruh halidir. Lopez sabaha günün geri kalanı için doğru ruhu ayarlayarak başlar.