Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ev Kiralarından Bıkan Mühendisin Şaşırtıcı Çözümü: Yolcu Gemisinde Yaşamak

Ev kiralarından bıkan bir mühendis, koronavirüs pandemisi sonrası yolcu gemilerinde yaşamaya başladı. Uzaktan çalışan Ryan Gutridg, geminin sadakat programından yararlanarak daha az para harcadığını belirtti. İçeceklerin ve internetin ücretsiz olması, harika manzaralar ve benzer maliyetler, yolcu gemisinde yaşamanın artıları arasında yer alıyor.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 00:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ev Kiralarından Bıkan Mühendisin Şaşırtıcı Çözümü: Yolcu Gemisinde Yaşamak

Ev Kiralarından Bıkan Mühendisin Şaşırtıcı Çözümü: Yolcu Gemisinde Yaşamak

Görenler hayretle bakıyor! Öyle bir yol buldu ki hem ucuza geliyor hem konforlu... Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi küresel çapta ev kiralarında krize neden olurken yılın 300 gününü yolcu gemisinde geçiren bu mühendis, artan fahiş fiyatlara son derece şaşırtıcı bir önlem aldı.

2019 yılının günlerinde Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak milyonlarca kişinin ölümüne neden olan koronavirüs pandemisi ile , pek çok insan işlerini evden yürütmeye başladı.

2012'den beri uzaktan çalışan Bilişim Teknolojileri alanında çözüm mühendisi olan Ryan Gutridg, koronavirüs pandemisi sonrası deneyimlediği bir yolculukta, deniz üzerinde çalışabileceğini fark etti ve 2021 yılında Royal Caribbean yolcu gemilerinde kalmaya başladı.

Ryan Gutridg, Bir yolcu gemisinde tam zamanlı yaşamanın sadece emeklilere göre olmadığını belirtti. İçecekler ve internetin ücretsiz olması ve birbirinden harika manzaralar, bir yolcu gemisinde yaşamanın en büyük artıları arasında yer aldı.

Ryan, 300 gece denizde yaşamanın maliyetinin, Florida'nın, Fort Lauderdale semtindeki dairesi için ödediği parayla hemen hemen aynı olduğunu ifade ederken, gelecekteki hayalinin evinden tamamen kurtulmak ve denizlerde geçen bir hayata adanmak olduğunu söyledi.