Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eyüpspor'dan Göztepe'ye Kritik Galibiyet

Arda Turan, Göztepe'yi yenerek oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 23:03
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 23:03

Eyüpspor'dan Göztepe'ye Kritik Galibiyet

Eyüpspor, Göztepe'yi Mağlup Etti

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, ikas Eyüpspor, Göztepe'yi 1-0'lık skorla yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör Arda Turan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında oyuncularının sahada sergilediği performanstan son derece memnun olduğunu belirtti.

Arda Turan'ın Değerlendirmeleri

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtlayan Arda Turan, Göztepe'nin sezon boyunca yüksek tempolu ve etkili bir oyun sergilediğini ifade etti. "Hakem arkadaşları tebrik ediyorum, iyi bir maç yönettik. Göztepe'nin kıymetli hocasına da selamlarımı iletiyorum. Onlarla oynamak zordu ve bugünkü performansımızla gurur duyuyorum," dedi.

Gelecek Haftaki Mücadele: Başakşehir

Gelecek hafta RAMS Başakşehir ile yapacakları mücadele için de yorumda bulunan Turan, "Başakşehir, Türkiye'ye örnek bir kulüp. Avrupa kupalarında mücadele ediyorlar ve burada iyi bir futbol sergiliyorlar. Benim için de çok güzel hatıralar var," açıklamasında bulundu. Arda Turan, oyuncularına kendi oyunlarını oynayıp, sahada keyif almalarını önerdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 mağlup eden ikas Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.