Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fahriye Evcen'in Paylaşımlarıyla İlgisi Çeken Hayatı

Fahriye Evcen, oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isimdir. 2017 yılında Burak Özçivit ile evlenen Evcen, şimdilerde iki çocuk annesidir. Son paylaşımında 10 aylık oğlu Kerem'le fotoğrafını paylaşan Evcen, takipçilerinin beğenisini kazanmıştır.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 12:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fahriye Evcen'in Paylaşımlarıyla İlgisi Çeken Hayatı

2017 yılında Burak Özçivit ile nikah masasına oturan Fahriye Evcen şimdilerde iki çocuk annesi. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Fahriye Evcen paylaşımlarıyla da ilgi odağı oluyor.

10 AYLIK OĞLUYLA PAYLAŞIM! Bugün bir paylaşım yapan Fahriye Evcen, 10 aylık oğlu Kerem'le fotoğraf paylaştı. TAKİPÇİLERİN BEĞENİSİNE SUNDU Oğlunu uyutan Evcen, o anları takipçilerinin beğenisine sundu. İŞTE KALPLERİ ISITAN O PAYLAŞIM! Ünlü oyuncunun 10 aylık oğluyla paylaşımı adeta kalpleri ısıttı. İşte o paylaşım!

Yaz tatilini teknede ailesi ile geçiren Fahriye Evcen kısa süre önce doğum yapmasına rağmen fazla kilolarından kurtulmuş eski fit haline geri dönmüştü. SIK SIK PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR 13.7 milyonluk kişinin takip ettiği Fahriye Evcen, sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Fahriye Evcen, son olarak paylaşımlarına yenilerini ekledi. Güzel oyuncu Fahriye Evcen siyah derin dekolteli bluzu ile kendine hayran bıraktı. Burak Özçivit de eşinin şıklığına kayıtsız kalamadı... Burak Özçivit, güzel eşinin ardı ardına paylaştığı karelere alev emojisi koymayı ihmal etmedi. Çocuklarını büyüten Fahriye Evcen davetlerde yeniden boy göstermeye başlamıştı. Fahriye Evcen önceki gün Etiler'deydi. Muhabirlerin 'Çocuklar büyüdü artık rahatsınız' sözleri üzerine 'Ufaklık 8 aylık oldu. Kendime daha çok vakit ayırmaya başladım. İkisi de ayrı bir dünya, günleri günlerine uymuyor' dedi. Pakistan'da olan eşi Burak Özçivit için de 'Her hafta bir ülkede. Çok talep var. Severek gidiyor. Ama ailesini de ihmal etmiyor' diye konuştu. Fahriye Evcen'in oğlu Kerem ile bahçe pozuna yorum ve beğeni yağdı... Fahriye Evcen'e hayranlarından 'sana annelik çok yakıştı' övgüleri geldi. Evcen geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla paylaşımda bulunmuş kolyesi çok konuşulmuştu. Evcen'in oğulları Kerem ve Karan'ın isimlerinin baş harfini boynunda taşıyor. İki çocuk dünyaya getiren güzel oyuncu neredeyse eskisinden bile fit hali ile hayranlarından övgüleri toplamıştı. Fahriye Evcen, oğlu Karan ile kano keyfini paylaşmıştı. Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile eğlenceli halleri ilgi odağı olmuştu. İşte Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile maviliklere açıldıkları o anlar... Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın kano keyfine diyecek yok! Anne-oğul maviliklere açıldılar... | Video Daha şimdiden annesi-babası kadar ünlü olan Karan Özçivit'in sevimli halleri büyük ilgi görüyor. Fahriye Evcen oğlunu sık sık paylaşırken son olarak oğlunun yatağına bıraktığı çiçekleri takipçilerine gösterdi... Minik Karan karizması ile babası Burak Özçivit'e benzetiliyor. Eşi Burak Özçivit ve oğulları Karan ile Kerem'le tekne tatiline çıkan Fahriye Evcen'den güzel paylaşımlar gelmişti. Özçivit ailesinin keyifli anları ilgi odağı olmuştu. Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta gözler önüne seren ünlü çift hayranları tarafından da övgüleri topluyor. Burak Özçivit ile Fahriye Evcen 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına almış ve geçtiğimiz aylarda ise ikinci kez anne- baba olmanın mutluluğunu minik Kerem ile yaşamıştı.