Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fatih Terim, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Süper Lig devlerinden Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra hangi takımı çalıştıracağı merak konusu haline gelen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı. 69 yaşındaki efsane teknik adam Fatih Terim bilindiği üzere 10 Ocak 2022 yılından bu yana yani Galatasaray’dan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takım çalıştırmamıştı. Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan efsane hoca Fatih Terim ile anlaşma sağlandı. İşte yılın bombasının detayları…

Yayın Tarihi: 27.08.2023 22:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fatih Terim, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Süper Lig devlerinden Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra hangi takımı çalıştıracağı merak konusu haline gelen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile ilgili sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

69 yaşındaki efsane teknik adam Fatih Terim bilindiği üzere 10 Ocak 2022 yılından bu yana yani Galatasaray’dan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takım çalıştırmamıştı.

Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan efsane hoca Fatih Terim ile anlaşma sağlandı. İşte yılın bombasının detayları…

Kulislerde yer alan son iddialara göre Suudi Arabistan Milli Takımı yeni teknik direktör olarak Fatih Terim ile anlaşma sağladı.

Süper Lig ve Milli Takım tecrübesi olan Fatih Terim’i Suudi Arabistan Federasyonu cazip bir seçenek görürken resmi açıklamanın önümüzdeki hafta içi yapılması bekleniyor.

Bilindiği üzere Suudi Arabistan Milli Takımı son olarak Fransız teknik direktör Herve Renard ile çalışmıştı.

Fatih Terim yönetiminde A Milli Futbol Takımımız, EURO 2008 Avrupa Şampiyonası'nda büyük başarılar elde etmiş ve yarı finale yükselmişti. Almanya'ya karşı büyük bir mücadele vermiş ve 3-2'lik skorla mağlup olarak turnuvadan elenmişti.