Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fatih Ürek, Bodrum'daki villasını satıyor

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Bodrum'daki villasını satma kararı aldı. Evinin büyük olması ve masrafların fazla olması nedeniyle satmaya karar veren Ürek, 102 milyon TL istiyor. Evin satılması durumunda ne yapacağına henüz karar verilmemiş. Ürek, artık çalışmaktan yorulduğunu ve villasında 8 kişi çalıştırdığını da açıkladı. Ayrıca, Ürek'in arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in evlilik kararı hakkında da konuştuğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 13:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fatih Ürek, Bodrum'daki villasını satıyor

Fatih Ürek, Bodrum'daki villasını satıyor

Sahnelerin sevilen ismi Fatih Ürek, bugün katıldığı magazin programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yazları Bodrum'daki villasında geçiren Ürek, yeni bir karar aldı. Tek kişi olduğu için evin kendisine büyük geldiğini açıklayan ünlü şarkıcı, masrafının da çok olduğundan dolayı satmaya karar verdiğini söyledi. İstediği ücreti de canlı yayında açıklayan Ürek, 102 milyon TL istiyor. Evi satınca parayla ne yapacağına daha karar vermeyen Ürek, artık çalışmaktan yorulduğunu açıkladı. Yazlığında 8 kişi çalıştıran Ürek, kameralardan 24 saat evini izliyor.

Mehmet Ali Erbil'in evlilik kararı

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren'e geçtiğimiz haftalarda evlenme teklif etti. TV8'de yayınlanan 2. Sayfa canlı yayınında yer alan habere göre; Mehmet Ali Erbil'in çocukları ve eski eşlerinin bu evliliğe karşı çıktığı iddia edildi. 2. Sayfa canlı yayınında konuk olan şarkıcı Fatih Ürek, yakın arkadaşı olan Mehmet Ali Erbil'in evlilik kararı hakkında konuştu. Mehmet Ali kendine gel diyen Ürek, Bu saatten sonra evlenmez, zaten mutlu olsun da... Ama evlenmesini ben de istemem, ne evliliği ya. diyerek tepkisini gösterdi. Program sunucularından birinin, Gülseren'i de tanımış olduk sözü üzerine Zaten amaç oydu galiba diyen Ürek, daha sonra şu açıklamaları yaptı: Gencecik bir kız eğer babası yaşında bir adam ile isteyerek evleniyorsa, bu kızın travmaları vardır diye düşünüyorum ben. Belki de o baba şefkatini alacaktır.

TV8'in Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programı

TV8'in ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programının konuğu ünlü şarkıcı Fatih Ürek oldu. Yazları Bodrum'daki villasında geçiren Ürek, yeni bir karar aldı. Tek kişi olduğu için evin kendisine büyük geldiğini açıklayan ünlü şarkıcı, masrafının da çok olduğundan dolayı satmaya karar verdiğini söyledi. 102 milyon TL İstediği ücreti de canlı yayında açıklayan Ürek, 102 milyon TL istiyor. Evi satınca parayla ne yapacağına daha karar vermeyen Ürek, artık çalışmaktan yorulduğunu açıkladı. Yazlığında 8 kişi çalıştıran Ürek, kameralardan 24 saat evini izliyor.