Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Arda Güler için Avrupa'dan teklifler geldi, Ali Koç ve Jorge Jesus arasındaki zirve perde arkası

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için Avrupa'dan teklifler geldi. Ali Koç ve Jorge Jesus arasında gerçekleşen zirve ise 11 Haziran'daki Başakşehir maçı ve geleceği hakkında konuşuldu.

Yayın Tarihi: 30.05.2023 15:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fenerbahçe'de Arda Güler için Avrupa'dan teklifler geldi, Ali Koç ve Jorge Jesus arasındaki zirve perde arkası

Fenerbahçe'nin Genç Yıldızı Arda Güler için Avrupa'dan Teklifler Geldi

Fenerbahçe'de transfer için yoğun bir çaba harcanırken önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler için Avrupa'nın 2 önemli kulübünden teklif geldi. İlk teklif Borussia Dortmund'dan geldi. Alman kulübünün temsilcileri Sarı- Lacivertliler'in kapısını çalarak 22 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satış karından yüzde 20 pay teklif etti. Fenerbahçeli kurmaylar bu teklifi henüz masaya yatırmadan 2. bir teklifle daha karşı karşıya geldi. Bu kez teklif Ajax'tan geldi. Ajax, Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti. Borussia Dortmund kardan teklif verirken, Ajax'ın yüzde 20 pay teklifi bedeli ne olursa olsun direkt satıştan yüzde 20 olarak gerçekleşti. Arda Güler gelen bu tekliflere sıcak bakarken, kararı Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimine bıraktı.

Jorge Jesus ve Ali Koç Arasındaki Zirve Perde Arkası

Fenerbahçe'nin 36.haftasında Antalyaspor'la karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Ali Koç ve Jorge Jesus arasında bir zirve gerçekleşti. Ünlü bir balıkçıda bir araya gelen ikili, 11 Haziran'daki Başakşehir maçı hakkında görüş alış verişinde bulunduğu ortaya çıkarken, başkanın hocaya 'Süper Kupa' planlarını anlattığı bildirildi. Ali Koç Jorge Jesus'la birlikte İstanbul'da bir balıkçıda yemek yiyorlar 11 Haziran'daki kupa maçı ve geleceği dair konuları masaya yatırmış durumdalar. Ali Koç Sivasspor maçı öncesi futbolcuları ve teknik heyeti yemeğe götürmüştü. Takım içerisinde bir moral bozukluğu var, başkan birlik beraberlik adı altında takımı bir yemekte topladı. Galatasaray derbisi ve ZTK Kupası finali maçları öncesi bu zirvelerin gerçekleşmesi son derece normal.